Video ⟩ Sakari garantē sev vietu WTA noslēguma turnīra pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Grieķijas tenisiste Marija Sakari
Grieķijas tenisiste Marija Sakari Foto: AP/Scanpix

Vietu WTA sezonas noslēguma turnīra pusfinālā trešdien sev garantēja grieķiete Marija Sakari, kura apakšgrupas otrajā mačā pieveica neitrālo sportisti Arinu Sabaļenku.

Nensijas Ričijas grupā ar piekto numuru izsētā Sakari bija pārāka ar 6-2, 6-4, sagādājot Sabaļenkai (7.) pirmo neveiksmi divos mačos.

Citā grupas spēlē cerības uz pusfinālu saglabāja turnīra otrā rakete Onsa Žabēra no Tunisijas, kura ar 1-6 6-3 6-3 uzvarēja Džesiku Pegulu (3.) no ASV, liedzot mājiniecei iekļūt labāko četriniekā.

Tikmēr dubultspēlē pusfinālam kvalificējās galvenās favorītes čehietes Barbora Krejčīkova un Kateržina Sinjakova, kuras Rozijas Kasalas apakšgrupā ar 6-3 6-3 uzvarēta ķīnietes Sjui Jifaņu un Janu Džaosjuaņu (6.), tiekot pie otrā panākuma divās spēlēs.

Otrajā šīs grupas mačā Nīderlandes duets Dezirē Kravčika/Demi Shūrsa (8.) ar 3-6 6-0 10:5 pieveica ar trešo numuru izliktās mājinieces Pegulu/ Koko Gofu, liedzot amerikānietēm iekļūt pusfinālā.

Jau vēstīts, ka Latvijas tenisistes Aļonas Ostapenko un ukrainietes Ļudmilas Kičenokas duets šodien aizvadīs sacensību otro spēli, tiekoties ar kanādieti Gabrielu Dabrovski un meksikānieti Huljanu Olmosu.

Ostapenko/Kičenoka (5.) pirmajā mačā ar rezultātu 6-3, 1-6, 6:10 piekāpās ar ceturto numuru izsētajām neitrālajai sportistei Veronikai Kudermetovai un beļģietei Elīzei Mertensai, kamēr Dabrovski/Olmosa ar 5-7, 0-6 piekāpās Kazahstānas un Brazīlijas pārim Anna Daņilina/Beatrise Hadada-Maja (7.).

Pagājušajā gadā par WTA noslēguma turnīra uzvarētāju kļuva spāniete Gavriela Mugurusa, kura šoreiz turnīram nav kvalificējusies, bet dubultspēlēs triumfēja čehietes Krejčīkova un Sinjakova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu