Video ⟩ Tavaress gūst supervārtus un izceļas ar "hat trick" NHL mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
NHL spēlētājs Džons Tavaress
NHL spēlētājs Džons Tavaress Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā trešdien Džons Tavaress guva trīs vārtus, palīdzot Toronto "Maple Leafs" savā laukumā ar 5:2 (2:1, 0:0, 3:1) pieveikt Filadelfijas "Flyers" vienību.

Tavaresam šis bija karjeras 11."hat trick" un pirmais kopš 2019.gada 25.marta, kad izdevās gūt četrus vārtus pret Floridas "Panthers".

"Ir forši," par trim gūtajiem vārtiem mačā sacīja 2009.gada drafta pirmais numurs. "Kāds laiciņš jau pagājis [kopš pēdējā "hat trick"], tā ka ir patīkami."

Sevišķi skaists vārtu guvums Tavaresam izdevās trešajā periodā, iegūstot komandai 4:2 pārsvaru.

Tavaress šajā mačā trim gūtiem vārtiem pievienoja arī rezultatīvu piespēli, ar 1+1 uzvarētāju rindās izcēlās Ostons Metjūzs, vieni vārti Zeka Astona-Rīza rēķinā, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm Mičela Mārnera un Morgana Railija kontā.

Viesu sastāvā ar precīziem metieniem izcēlās Džoels Farabī un Ouens Tipets, bet divas rezultatīvas piespēles atdeva Treviss Koneknijs.

"Maple Leafs" izdevās pārtraukt četru zaudējumu sēriju un ar 12 punktiem 11 spēlēs vienība pakāpās uz desmito vietu Austrumu konferencē, kamēr "Flyers" piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas un ar 12 punktiem desmit mačos ir pozīciju augstāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu