"Penguins" ģenerālmenedžeris sniedzis pozitīvas ziņas par Bļugeru (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Teodors Bļugers (centrā)
Latvijas hokejists Teodors Bļugers (centrā) Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejists Teodors Bļugers, kurš atlabst no ķermeņa augšdaļas traumas, drīzumā varētu atgriezties laukumā, paziņojis Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" ģenerālmenedžeris Rons Hekstāls.

"Penguins" iepriekš ziņoja, ka Bļugers ir ievietots ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā. Tas nozīmēja to, ka Latvijas hokejistam jāizlaiž vismaz 10 spēles, vai arī laukumā viņš nevar doties kopumā 24 dienas.

Bļugers guva savainojumu vienā no pirmssezonas pārbaudes spēlēm un šosezon NHL regulārajā čempionātā laukumā vēl nav devies. Viņš gan ir aizvadījis treniņus kopā ar komandu uz ledus.

"Mēs ceram, ka viņš spēlēs sestdien, taču tas ir atkarīgs no tā, kā aizritēs šī nedēļa," paziņojis "Penguins" ģenerālmenedžeris.

"Penguins" komandai patlaban ir sešu zaudējumu sērija. Ar 10 punktiem Pitsburgas vienība ieņem pirmspēdējo vietu Metropolitēna divīzijā, apsteidzot vienīgi vārtsarga Elvja Merzļikina komandu Kolumbusas "Blue Jackets".

Nākamo spēli "Penguins" aizvadīs plkst. 1.00 naktī uz svētdienu, 6. novembri (Latvijas laiks), savā laukumā tiekoties ar Sietlas "Kraken".

Bļugers ir viens no labākajiem "Penguins" spēlētājiem skaitliskajā mazākumā. Pitsburgas komanda šosezon bez latvieša ierindā neitralizējusi 71,1% mazākumu (11 zaudēti vārti 38 mazākumos), kas ir piektais sliktākais rādītājs līgā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu