Bijušo boksa smagsvaru aiztur par kokaīna kontrabandu miljarda dolāru vērtībā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Gorans Gogičs.
Gorans Gogičs. Foto: BORIS PEJOVIC

Bijušais smagsvaru kategorijas bokseris Gorans Gogičs aizturēts par kokaīna kontrabandu caur ASV ostām aptuveni miljarda dolāru vērtībā, ziņo CNN.

43 gadus vecais melnkalnietis aizturēts svētdien, kad sēdās lidmašīnā, lai atstātu Maiami.

Kopumā Goričam izvirzītas apsūdzības par četru dažādu likumu pārkāpumu. Ja tiesa viņu atzīs par vainīgu, minimālais piespriežamais sods būs desmit gadi cietumā, bet maksimālais - mūža ieslodzījums.

Amatpersonas atzinušas Goriča nozieguma apjomu par šokējošu, jo viņš kopumā nelegāli transportējis vairāk nekā 20 tonnas kokaīna.

No 2018. gada maija līdz 2019. gada jūlijam bijušais bokseris nelegāli transportēja narkotikas no Kolumbijas uz Eiropu, izmantojot kravas kuģus, kurus piekrāva ASV ostās.

Lielākais ķēriens likumsargiem pa spēkam bija Filadelfijas ostā 2019. gada 19. jūnijā, kad uz viena no kravas kuģiem tika atrastas aptuveni 20 tonnas kokaīna miljarda ASV dolāru vērtībā. Vēl bijušas divas citas kravas, kurās atklāts kokaīns.

Goriča profesionālā karjera ilga no 2001. līdz 2012. gadam. Viņš uzvarēja 21 cīņā, zaudēja četrās, bet divreiz duelis beidzās neizšķirti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu