Porziņģim neveiksmīgs sniegums "Wizards" zaudējumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien guva desmit punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, viņa pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards" komandai piedzīvojot zaudējumu.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 97:103 (25:24, 18:33, 31:24, 23:22) atzina Memfisas "Grizzlies" pārākumu.

Porziņģis laukumā bija 30 minūtes un 53 sekundes, atzīmējoties ar pieticīgu precizitāti no spēles - realizēti divi no septiņiem divpunktu metieniem un viens no sešiem tālmetieniem. Liepājnieks grozā raidīja arī trīs no četriem soda metieniem.

Tāpat viņa rēķinā bija arī četras atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, trīs bloķēti metieni, četras kļūdas un piecas piezīmes. "Wizards" ar Porziņģi laukumā iemeta par diviem punktiem vairāk nekā ielaida.

Ar 18 punktiem Vašingtonas komandā rezultatīvākais bija Monte Moriss, bet 12 punktus guva un 11 atlēkušās bumbas izcīnīja Kails Kuzma. Viesiem nevarēja palīdzēt Bredlijs Bīls, kuram jāievēro līgas veselības un drošības protokols.

Uzvarētājiem 28 punktus guva Desmonds Beinsm bet 23 punktus un deviņas atlēkušās bumbas pievienoja Dža Morants.

Vēl ceturtās ceturtdaļas sākumā abas komandas apmainījās vadībām, taču vēlāk pēc mājinieku 9:0 izrāviena, kurā sešus punktus guva Morants, "Wizards" vairs neatspēlējās.

"Wizards" ar četrām uzvarām desmit spēlēs ieņem 11.vietu Austrumu konferencē. "Grizzlies" tikpat spēlēs uzvarējusi septiņas reizes un ir trešā Rietumos.

Vašingtonas basketbolisti nākamo maču aizvadīs jau pirmdien, kad viesos spēkosies ar Šarlotas "Hornets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu