Video ⟩ Beisbola fans Matraču Maksis iegūst lielāko laimestu sporta totalizatoru vēsturē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džims Makingveils.
Džims Makingveils. Foto: https://twitter.com/MattressMack

Ilggadējais beisbola kluba Hjūstonas "Astros" fans Džims Makingveils pēc vienības triumfa "World Series" turnīrā ieguva lielāko naudas laimestu sporta totalizatoru vēsturē, ziņo CNN.

Hjūstonas mēbeļu veikala īpašnieku Džimu Makingveilu dēvē par Matraču Maksi. Viņš pirms "World Series" turnīra fināla veica likmi desmit miljonu ASV dolāru apmērā uz to, ka "Astros" triumfēs.

"Astros" beisbolisti "World Series" finālsērijā ar 4-2 pārspēja Filadelfijas "Phillies", ļaujot Matraču Maksim līksmot ne tikai par Hjūstonas kluba vēsturisko uzvaru, bet arī milzu laimestu.

Kopumā Makingveils ieguva 75 miljonus dolāru, kas esot visu laiku lielākais laimests sporta totalizatoros.

"Visa pagājusī nedēļa bija īpaša... Vārdos neaprakstāma," izteicās Makingveils, kurš sociālās saziņas vietnē "Twitter" publicēja foto, kurā redzams viņa iespaidīgais laimests.

Pagājušajā gadā Makingveils veica 3,35 miljonu lielu likmi uz "Astros" uzvaru. Hjūstonas komanda gan zaudēja finālā.

Jāpiebilst, ka pēdējos gados uzņēmīgais vīrs rīko akciju savos veikalos: katrs klients, kurš iegādājas matraci par 3000 dolāriem vai dārgāk, saņem garantiju par naudas atmaksu, ja "Astros" uzvarēs "World Series".

Akcija notika arī šogad. Makingveils sarunā ar mediju "FOX 26" sacīja, ka lielākā daļa no 75 miljonu laimesta tiks atdota klientiem, kuri piedalījās šajā akcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu