Par Baltijas līgas labākajiem volejbolistiem oktobrī atzīst Gabduļinu un Leskinoviču

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Matīss Gabduļins.
Matīss Gabduļins. Foto: Latvijas Volejbola federācija

Latvijas volejbolisti Matīss Gabduļins un Kristīne Leskinoviča atzīti pat oktobra mēneša labākajiem spēlētājiem attiecīgi Baltijas līgās, kamēr Latvijas čempionātā vērtīgāko spēlētāju balvas izpelnījās Aleksandrs Nasonovs un Īvaise Zaķe, vēsta Latvijas Volejbola federācija.

Gabduļins, kurš pārstāv "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" vienību, sezonas pirmajā mēnesī astoņos mačos laukumā aizvadīja 30 setus, kuros sakrāja 165 punktus, un kļuva par rezultatīvāko spēlētāju. 30 gadus vecais volejbolists savulaik spēlējis ārzemju klubos un bijis Latvijas izlases kandidātu lokā, kā arī guvis panākumus pludmales volejbolā un piedalījies 2020. gada Eiropas čempionātā Jūrmalā.

Sezonas ievadā "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" astoņos mačos izcīnījusi četras uzvaras un sakrājusi desmit punktus, kas Baltijas līgā ļauj ieņemt piekto vietu.

Tikmēr 17 gadus vecā Leskinoviča kopā ar "Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" (RSU/MSĢ) vienību oktobrī četrās spēlēs aizvadīja 15 setus, kopā sakrājot 65 punktus, kas ir labākais sniegums starp Latvijas volejbolistēm. Savukārt līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā viņa ierindojas otrajā pozīcijā.

RSU/MSĢ volejbolistes četrās aizvadītajās spēlēs tikušas pie divām uzvarām un septiņiem punktiem, turnīra tabulā ieņemot piekto pozīciju.

Savukārt Nasonovs, kurš spēlē "Rīgas Tehniskās universitātes" rindās, ar 53 gūtiem punktiem ir Latvijas čempionāta rezultatīvākais spēlētājs. RTU vienība trīs aizvadītos mačos tikusi pie panākumiem un ar deviņiem punktiem ir Latvijas čempionāta līdervienība.

Vēl Latvijas čempionātā Zaķe "Latvijas Universitāte"/"Rīgas Volejbola skola" komandas rindās oktobra mēnesī izcēlās ar 27 punktiem un kļuva par sacensību rezultatīvāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu