Video Girgensona pārstāvētā "Sabres" piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda otrdien piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 1:4 (1:2, 0:0, 0:2) atzina Arizonas "Coyotes" pārākumu.

Jau 23. sekundē mājiniekus pēc kļūdas savā aizsardzības zonā sarūgtināja Losons Krouzs. Pirmā perioda 15. minūtē Teidžs Tompsons vairākumā ar raidījumu no iemetienu apļa panāca 1:1, bet trīs minūtes vēlāk viesi atgriezās vadībā kad Matiasa Makelli piespēlēto ripu savos vārtos ievirzīja Dilans Kozenss.

Trešā perioda trešajā minūtē Līams O'Braiens vārtu priekšā mainīja ripas lidojuma virzienu un nostiprināja vadību, bet divas minūtes un desmit sekundes pirms pamatlaika beigām Kleitons Kellers raidīja ripu tukšos vārtos un panāca 4:1.

Vienā no spēles epizodēm iespēja izcelties bija Girgensonam, taču viņam no pašas vārtu priekšas neizdevās raidīt ripu mērķī.

Uzvarētāju vārtsargs Karels Vejmelka šajā cīņā neitralizēja 32 pretinieku metienus, bet "Sabres" ripu ķērājs Ēriks Komrī tika galā ar 20 raidījumiem.

Girgensons šajā duelī uz ledus pavadīja 12 minūtes un astoņas sekundes, 52 sekundes spēlējot mazākumā. Latvietis trīsreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, tika pie divām soda minūtēm, uzvarēja sešos no deviņiem iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Šosezon Girgensons 13 mačos guvis trīs vārtus, atdevis divas rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Sabres" ar 14 punktiem 13 spēlēs ir 11.pozīcijā Austrumu konferencē, kamēr "Coyotes" ar 11 punktiem 12 cīņās ir desmitā Rietumos.

Ceturtdien "Sabres" savā laukumā cīnīsies ar sava bijušā kapteiņa Džeka Aikela pārstāvēto Vegasas "Golden Knights".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu