LTS valdē strādās arī Gulbja konkurents prezidenta vēlēšanās Apsītis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas Tenisa savienības prezidents Ernests Gulbis
Latvijas Tenisa savienības prezidents Ernests Gulbis Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas Tenisa savienības (LTS) valdē strādās arī Ernesta Gulbja konkurents organizācijas prezidenta vēlēšanās Mārcis Apsītis.

Septembrī Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Gulbis tika ievēlēts prezidenta amatā, kurā nomainīja Juri Savicki. Uz LTS prezidenta amatu kandidēja arī ilggadējais Diplomātu tenisa kluba prezidents, arhitekts un uzņēmējs Apsītis.

LTS informē, ka 8.novembrī, biedru sapulces laikā vienbalsīgi tika ievēlēta jaunā LTS valde, kurā bez Gulbja strādās arī Armands Broks, Mārcis Apsītis, Ivars Grunte, Pēteris Senkāns, Egils Valeinis, Egons Mednis, Raimonds Zeps, Ainars Ozols, Anna Barinova un Aigars Kesenfelds.

LTS sola, ka oficiāli izmaiņas organizācijas valdē tiks reģistrētas Komercreģistrā tuvāko dienu laikā.

Aprīlī veiktie grozījumi Sporta likumā liedz Latvijas sporta federāciju valdēs amatu ieņemt bijušajiem Valsts drošības komitejas (VDK) darbiniekiem vai ziņotājiem, tādējādi Savickim amats LTS bija jāatstāj līdz 1.oktobrim. Pretējā gadījumā federācijai varēja atņemt atzītās federācijas statusu un valsts finansējumu.

Savickis, kurš LTS prezidenta amatā bija kopš 1998.gada, pēc likuma pieņemšanas atklāja, ka līdz oktobrim atstās savu amatu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu