Par miljons dolāru drošības naudu no cietuma izlaiž UFC eksčempionu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
UFC eksčempions Keins Velaskess
UFC eksčempions Keins Velaskess Foto: AP/Scanpix

Iemaksājot miljons ASV dolāru drošības naudu, no cietuma izlaists pasaulē vadošās jauktās cīņas mākslas (MMA) organizācijas UFC eksčempions Keins Velaskess, vēsta ESPN.

ASV cīkstonis ieslodzījumā pavadīja astoņus mēnešus. Bijušais UFC smagsvaru čempions apsūdzēts par slepkavības mēģinājumu un 10 pārkāpumiem, kas saistīti ar šaujamieročiem.

Patlaban 40 gadus vecais Velaskess dzinies pakaļ automašīnai un apšaudījis to, cenšoties nogalināt Hariju Gulartu, kurš esot seksuāli uzmācies bijušā UFC cīkstoņa četrus gadus vecajam dēlam.

Velaskess incidentā sašāva Gularta patēvu Polu Benderu, kurš neguva dzīvībai bīstamas traumas. Apšaude un pakaļdzīšanās automašīnai notika Sanhosē, Kalifornijā.

Harijs Gularts - apsūdzēts par seksuālu uzmākšanos nepilngadīgām personām
Harijs Gularts - apsūdzēts par seksuālu uzmākšanos nepilngadīgām personām Foto: AP/Scanpix

24. februārī Velaskesa dēls pastāstīja policijai, ka Gularts viņu ievedis dienas aprūpes centra vannas istabā un apgramstījis viņa dzimumorgānus. Puisēns atklāja, ka Gularts viņam lika nevienam nestāstīt par notikušo.

UFC eksčempiona dēls bijis liecinieks tam, ka Gularts vannas istabā gājis iekšā kopā arī ar citiem bērniem.

Velaskess izlaists no cietuma ar nosacījumiem, ka viņam jānēsā GPS izsekošanas ierīce un jāietur vismaz 300 jardu (274 metri) distance no personām, kurām viņš uzbruka ar šaujamieroci.

MMA cīkstoņa karjerā Velaskess izcīnīja 14 uzvaras un piedzīvoja divus zaudējumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu