Video ⟩ "Penguins" komanda Vašingtonā pārtrauc zaudējumu sēriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Septiņu zaudējumu sēriju trešdien Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pārtrauca Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" vienība, kas viesos 4:1 (0:0, 3:0, 1:1) pārspēja Vašingtonas "Capitals" komandu.

Bļugers traumas dēļ joprojām laukumā šosezon nav devies, tikmēr "Penguins" šī bija vien piektā uzvara 13 spēlēs un ar 12 punktiem komanda atrodas tikai 14.vietā Austrumu konferencē.

Uzvarētāju rindās vārti un rezultatīva piespēle Džeika Gencela kontā, bet pa reizei mājinieku vārtos ripu raidīja Džeisons Zakers, Broks Makgins un Džefs Petrijs.

"Capitals" labā vienīgais ar precīzu metienu izcēlās Markuss Jūhansons.

"Capitals" komandai šis bija piektais zaudējums pēdējos sešos mačos un ar 14 punktiem 15 spēlēs galvaspilsētas vienība ieņem vien 13. vietu 16 komandu konkurencē Austrumu konferencē.

Ar 1:4 (0:0, 1:1, 0:3) zaudējumu savā laukumā piedzīvoja arī Anaheimas "Ducks", kas kapitulēja Minesotas "Wild" priekšā.

Mājiniekus otrā perioda vidū ar precīzu metienu vadībā izvirzīja Pāvols Regenda, taču turpinājumā divi Kirila Kaprizova un pa vieniem Meta Dumbas un Džozefa Kramarosas vārtiem ļāva "Wild" svinēt uzvaru ar 4:1.

Tikmēr divu Kanādas komandu duelī trešdien Monreālas "Canadiens" savā laukumā ar 5:2 (3:0, 1:0, 1:2) pieveica Vankūveras "Canucks".

Uzvarētājiem divus vārtus guva Kērbijs Daks, 1+1 sakrāja Niks Suzuki bet pa vieniem vārtiem Ārbera Džekaja un Maika Hofmana kontā.

"Canucks" labā vārtus guva Lūks Šenns un Nils Hēglanders.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu