No šodienas nopērkamas dienas biļetes uz pasaules čempionātu hokejā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases līdzjutēji
Latvijas hokeja izlases līdzjutēji Foto: Edijs Pālens/LETA

No šodienas, 10. novembra, publiskajā tirdzniecībā pieejamas dienas biļetes uz nākamā gada pasaules čempionātu hokejā, ziņo turnīra organizatoriskā komiteja.

Tiek vēstīts, ka jebkurš līdzjutējs var iegādāties dienas biļetes uz visām B apakšgrupas spēlēm un diviem ceturtdaļfināliem, kuri tiks aizvadīti Rīgā.

Dienas biļešu tirdzniecība turpināsies līdz nākamā gada sākumam. Biļetes uz atsevišķām spēlēm varēs iegādāties februārī.

Līdz 4. novembrim biļetes uz mačiem Rīgā varēja iegādāties, piedaloties biļešu izlozē. Tagad šis periods ir oficiāli noslēdzies.

Pagaidām lētāko kategoriju biļetes vēl nav pieejamas, bet lētākā dienas biļete ar Latvijas izlases līdzdalību maksā 140 eiro, liecina oficiālajā biļešu tirdzniecības mājaslapā pieejamā informācija.

Tamperē, Somijā, biļešu izlozes un iegādes periods turpināsies līdz 11. novembrim. Publiskā tirdzniecība uz mačiem Tamperē startēs 21. novembrī.

2023. gada pasaules čempionāts hokejā norisināsies no 2023. gada 12. līdz 28. maijam Latvijas galvaspilsētā Rīgā un Somijas pilsētā Tamperē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu