Video Dončičam iespaidīgs "triple-double"; Dinvidijs nokārto "Mavericks" uzvaru

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Luka Dončičs sestdien izcēlās ar "triple-double" un Spensers Dinvidijs mača nogalē realizēja svarīgus tālmetienus, sekmējot Dalasas "Mavericks" uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Mavericks", kas sezonas sākumā spēlē bez latvieša Dāvja Bertāna, piecu mājas spēļu sērijas ievadā ar rezultātu 117:112 (35:25, 24:32, 26:31, 32:24) pārspēja Portlendas "Trail Blazers".

Dončičs šo mačus noslēdza ar 42 punktiem, 13 atlēkušajām bumbām un desmit rezultatīvām piespēlēm, trešo reizi sezonā trīs statistikas rādītājos iekrājot divciparu skaitļus. Dinvidijs mača pēdējās divarpus minūtēs realizēja trīs tālmetienus un visā spēlē guva 20 punktus, kamēr 19 punkti bija Kristianam Vudam, kurš ceļgala sastiepuma dēļ nepiedalījās iepriekšējās divās cīņās.

"Trail Blazers" rindās Džerami Grānts guva 37 punktus, Demienam Lilardam bija 29 punkti un 12 rezultatīvas piespēles, bet Enfernī Simonss iekrāja 24 punktus.

Dalasieši uzvarējuši septiņās no 12 spēlēm un ir sestie Rietumu konferencē, kur "Trail Blazers" ar deviņiem panākumiem 13 cīņās ir trešā.

Otrdien "Mavericks" mājās cīnīsies ar Losandželosas "Clippers".

Labās kājas ceļgala savainojums Bertānam liedza piedalīties pirmssezonas pārbaudes spēlēs un tā paša iemesla dēļ viņš joprojām nevar palīdzēt "Mavericks" komandai arī sezonas sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu