Bijušais Latvijas izlases centrs Pavlovs pagarina līgumu ar Slovākijas hokeja klubu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vitālijs Pavlovs
Vitālijs Pavlovs Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijušais Latvijas hokeja izlases centra spēlētājs Vitālijs Pavlovs pagarinājis līgumu ar Slovākijas virslīgas klubu Mihalovces "Dukla", ziņo komanda.

Pavlovs Mihalovces komandai pievienojās oktobrī, parakstot īstermiņa līgumu uz mēnesi. Šajā laikā viņš astoņās Slovākijas līgas cīņās izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Šāds sniegums mudinājis komandas vadību nolīgt latvieti līdz šīs sezonas beigām.

Interesanti, ka sezonas ievadā "Dukla" kluba galvenais treneris bija kādreiz Latvijas izlasē strādājušais Toms Kūlens, bet viņu no amata atlaida 1. novembrī. "Dukla" vienību pārstāv arī Latvijas izlases kandidāts Patriks Zabusovs.

Pavlovs sezonu sāka Polijas klubā Jastšembezdrojas GKS, bet paspēja aizvadīt tikai vienu maču, kad sekoja piedāvājums no Slovākijas vienības.

Arī pagājušajā sezonā uzbrucējs spēlēja GKS vienībā Polijā. Viņš 39 mačos izcēlās ar 35 (11+24) rezultativitātes punktiem.

Latvijas izlases sastāvā Pavlovs piedalījies četros pasaules čempionātos un Soču ziemas olimpiskajās spēlēs, kas valstsvienību vadīja Teds Nolans un Kūlens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu