Treniņā traumu gūst Francijas izlases uzbrucējs Nkunkū; viņā vietā izsaukts Kolo Muani (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristofers Nkunkū
Kristofers Nkunkū Foto: Reuters/ScanPix

Pirms došanās uz Pasaules kausa izcīņas finālturnīru otrdien treniņā savainojumu guva Francijas futbola izlases uzbrucējs Kristofers Nkunkū un viņa vietā uz valstsvienību izsaukts Randals Kolo Muani, trešdien apstiprināja komanda.

Vācijas kluba "Leipzig" uzbrucējs Nkunkū savainojumu guva izlases treniņā cīņā par bumbu ar komandas biedru Eduardo Kamavingu.

Nkunkū tika veiktas papildus pārbaudes kreisajai kājai, pats spēlētājs norādīja, ka "jūtas optimistiski un viss būs labi", tomēr trauma izrādījusies nopietnāka un čempionāts viņam ies secen.

Nkunkū šosezon bundeslīgā 15 mačos guvis 12 vārtus un ir čempionāta labākais snaiperis, bet kopumā viņa rēķinā 23 mačos 17 trāpīgi sitieni un divas rezultatīvas piespēles.

Nkunkū vietu izlasē ieņēmis cita bundeslīgas kluba Frankfurtes "Eintracht" uzbrucējs Kolo Muani, kurš šosezon Vācijas čempionātā 14 mačos izcēlies ar pieciem precīziem sitieniem, bet ar deviņām rezultatīvām piespēlēm ir līgas labākais asistents.

Kolo Muani pašlaik kopā ar "Eintracht" atrodas tūrē Japānā, taču jau ceturtdien plāno ierasties Dohā.

Traumu dēļ Francijas izlasei šī gada Pasaules kausā nepalīdzēs vadošie pussargi Ngolo Kantē un Pols Pogbā, bet kā pēdējais no sastāva savainojuma dēļ šonedēļ tika izsvītrots Parīzes "Saint-Germain" kluba aizsargs Presnels Kimpembe, kura vietu ieņēmis Aksels Disasi no "Monaco".

Patreizējā čempionvienība Francija, ielozēta D apakšgrupā, kur tiksies ar Austrāliju, Dāniju un Tunisiju. Pirmais mačs francūžiem būs jāaizvada 22. novembrī pret Tunisiju.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu