Bertāns beidzot piedzīvo sezonas debiju; Dalasa zaudē Teksasas derbijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Ekrānšāviņš no video

Sezonas debiju ceturtdien beidzot piedzīvoja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns.

Dalasas "Mavericks" savā laukumā ar 92:101 piekāpās Hjūstonas "Rockets" basketbolistiem.

Bertāns pēc 14 izlaistiem mačiem ceļgala sāpju dēļ beidzot piedzīvoja savu šīs sezonas debiju. Latviešu basketbolistam gan tika atvēlēts minimāls spēles laiks - trīs minūtes un 28 sekundes, kuru laikā viņš guva trīs punktus (2p. 0/1, 3p. 1/2), kā arī trīs reizes pārkāpa noteikumus.

"Mavericks" šajā spēlē nevarēja palīdzēt līderis Luka Dončičs, kurš šoreiz laukumā nedevās atpūtas dēļ. Tāpat nespēlēja arī Maksi Klebērs.

Slovēņa prombūtnē līderu lomu uzņēmās Tims Hardevejs juniors un Kristians Vuds, gūstot attiecīgi 28 un 26 punktus. Tuvu "double-double" bija Spensers Dinvidijs - deviņi punkti un 10 rezultatīvas piespēles.

"Rockets" rindās rezultatīvākie bija hjūstoniešu jaunie aizsargi - Kevins Porters juniors un Džeilens Grīns. Abi basketbolisti izcēlās ar 17 gūtajiem punktiem, bet Porters savāca arī 11 atlēkušās bumbas un izpildīja astoņas rezultatīvas piespēles.

"Mavericks" šobrīd ar astoņām uzvarām 14 spēlēs ieņem 7. vietu Rietumu konferencē.

Nākamo maču Dalasa aizvadīs naktī uz sestdienu, plkst 2.30 tiekoties ar Denveras "Nuggets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu