Ivanovičs pārņem "Crvena Zvezda" stūri un uzreiz sarīko piecu stundu treniņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Duško Ivanovičs.
Duško Ivanovičs. Foto: EPA/Scanpix

Melnkalnietis Duško Ivanovičs, pārņemot ULEB Eirolīgas kluba Belgradas "Crvena Zvezda" stūri, uzreiz parādījis savu stingro trenera roku - spēlētājiem bija jātrenējas piecas stundas, ziņo medijs "mozzartsport.com".

Medijs ziņo, ka otrdienas vakara treniņš Belgradā ildzis no plkst.17 līdz plkst.22. 

"Patiesībā mēs trenējāmies līdz pusdivpadsmitiem vakarā," smaidot situāciju komentēja Ivanovičs.

Serbijas kluba prezidents Ņebojša Covičs galvenā trenera nomaiņu pamatoja ar to, ka komandai vajadzīga stingrāka roka un armijas disciplīna. Ivanovičs piedāvājot tieši to.

Amerikānis Veids Boldvins Ivanoviča vadībā spēlēja Spānijas kluba "Baskonia" rindās. Viņš sociālās saziņas vietnē ieskicēja, kāds izskatās rīta treniņš pie melnkalnieša.

"Jāierodas vienpadsmitos no rīta, bet treniņš sākas divpadsmitos. Pusstundas skrējiens, 30-40 minūtes svaru zālē, 15 minūšu kopējā komandas iesildīšanās, divu stundu basketbola treniņš, procedūras un duša. Un tā pa riņķi," atcerējās amerikānis.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Jūtas "Jazz" pārstāvis un kādreizējais "Baskonia" spēlētājs Simone Fontekio piepilda, ka Boldvins piemirsis aptuveni stundu garo video sapulci, kas arī vienmēr ietilpst rīta treniņa sesijā.

"Crvena Zvezda" Eirolīgas kopvērtējumā šobrīd atrodas pēdējā vietā 18 komandu konkurencē. Belgradas vienības spēlētāji septiņos mačos izcīnījuši tikai vienu uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu