Medijs: Mančestras "United" pēc Pasaules kausa Ronaldu atpakaļ negaida (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas klubs Mančestras "United" nolīdzis advokātus, lai iesūdzētu tiesā futbola zvaigzni Krištianu Ronaldu no Portugāles par iespējamo līguma laušanu saistībā ar viņa nesen sniegto interviju, vēsta Lielbritānijas laikraksts "The Guardian".

Gandrīz pavisam droši var apgalvot, ka Ronaldu nespēlēs "United" komandā. Domājams, ka 37 gadus vecajam futbolistam ir dots norādījums neatgriezties kluba treniņu bāzē pēc Pasaules kausa Katarā, kurā Ronaldu pārstāv Portugāli.

Piektdien, 18. novembrī, klubs paziņoja: "Mančestras "United" ir spērusi atbilstošus soļus, reaģējot uz neseno Krištianu Ronaldu interviju presē. Mēs nesniegsim papildu komentārus, kamēr šis process nebūs noslēgts." 

Ronaldu atklātā sarunā TV personību ar Pīrsu Morganu pastāstīja par sajūtām savā pašreizējā klubā Mančestras "United".

Ronaldu Mančestras "United" klubam pievienojās pirms pagājušās sezonas, bet jau pērn klīda runas par viņa prom došanos.

Savukārt šosezon situācija ir pasliktinājusies un vēl starpsezonā Ronaldu neslēpa vēlmi pārcelties uz citu klubu. Lai gan Ronaldu joprojām ir "United" spēlētāhs, viņš sarunā ar Morganu visai asi izteicies par savu pašreizējo komandu, neslēpjot, ka pēdējie mēneši bijis sarežģītākais periods viņa dzīvē.

Aprīlī mira futbolista jaundzimušais dēls, savukārt trīs mēnešus vēlāk viņa meita tika nogādāta slimnīcā. Ronaldu neslēpa, ka klubs šajā sarežģītajā periodā viņam neesot izrādījis empātiju. Futbolists atklāja, ka kluba vadības līmenī bijušas šaubas par viņa motīviem neierasties uz "United" pirmssezonas treniņiem, neskatoties uz to, ka Ronaldu vēlējies pavadīt laiku ar savu meitiņu, kuru piemeklēja veselības likstas.

Tāpat Ronaldu, atgriežoties "United", ir spēlējis jau pie trim treneriem. Viņš norādīja, ka pret Ūli Gunāru Šulšēru viņam esot tikai un vienīgi visaugstākā cieņa, bet par sava bijušā komandas biedra pēctečiem Ralfu Rangniku un Ēriku ten Hāgu viņam nebija daudz laba ko teikt.

Ten Hāgs Ronaldu pagājušajā mēnesī piesprieda diskvalifikāciju par atteikšanos iziet laukumā mačā pret Totenhemas "Hotspur". Futbolists izteicās, ka necienot savu pašreizējo treneri.

"Es viņu necienu, jo viņš neizrāda cieņu pret mani. Ja tu mani necienīsi, es nekad nerespektēšu tevi," sacīja Ronaldu.

Savukārt par Rangniku Portugāles izlases leģenda izteicās vēl asāk: "Ja tu pat neesi bijis treneris, kā tu vari būt Mančestras "United" boss? Es nekad par viņu pat nebiju dzirdējis."

Kopumā Ronaldu neslēpa savu sašutumu par atgriešanos klubā, ar kuru reiz viņš jau sasniedza pašas augstākās virsotnes.

Šajā sezonā Ronaldu Anglijas premjerlīgā laukumā ir izgājis 10 mačos, izceļoties tikai ar vienu vārtu guvumu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu