Video ⟩ Girgensona "Sabres" ar graujošu uzvaru pārtrauc zaudējumu sēriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Astoņu zaudējumu sēriju otrdien pārtrauca Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres", kas viesos ar 7:2 (3:1, 1:1, 3:0) sagrāva Monreālas "Canadiens" komandu.

Latvijas hokejists šoreiz pie rezultativitātes punktiem netika, bet par mača galveno varoni kļuva "Sabres" uzbrucējs Džefs Skiners, kurš guva divus vārtus un trīs reizes rezultatīvi piespēlēja partneriem, otro reizi karjerā mačā tiekot pie pieciem punktiem. Pagājušajā sezonā Skiners tieši pret "Canadiens sakrāja 4+1.

Girgensons otrdienas mačā laukumā bija desmit minūtes un astoņas sekundes, no kurām četras minūtes un 37 sekundes spēlēja mazākumā. Latvieša kontā viens metiens vārtu rāmī, divi spēka paņēmieni, viena pārtverta ripa, viens bloķēts metiens, uzvarēti divi no četriem iemetieniem un neitrāls lietderības koeficients.

Skiners uzvarētāju rindās iekrāja 2+3, vārti un trīs rezultatīvas piespēles Teidža Tompsona kontā, pa 1+2 savā rēķinā ierakstīja Rasmuss Dalīns un Alekss Taks, bet vēl pa vieniem vārtiem guva Henri Jokiharju un Džons-Džeisons Peterka.

Mājinieku rindās ar Kouls Koufīlds un Šons Monahans.

Pārtraucot astoņu zaudējumu sēriju, "Sabres" ar 16 punktiem 19 spēlēs pakāpās uz 14. vietu Austrumu konferencē, apsteidzot vārtsarga Elvja Merzļikina vienību Kolumbusas "Blue Jackets". Tikmēr "Canadiens", kas piedzīvoja trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs ar 19 punktiem ieņem desmito vietu Austrumu konferencē 16 komandu konkurencē.

Nākamo maču "Sabres" aizvadīs naktī uz ceturtdienu (plkst. 2 pēc Latvijas laika), kad savā laukumā uzņēms Sentluisas "Blues" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu