Video ⟩ Girgensona pārstāvētā "Sabres" izcīna otro graujošo uzvaru pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres" trešdien izcīnīja otro pārliecinošo uzvaru pēc kārtas, savā laukumā pieveicot Sentluisas "Blues", kamēr Teodora Bļugera komanda Pitsburgas "Penguins" pēcspēles metienos uzvarēja Kalgari "Flames".

"Sabres" savā laukumā pārspēja "Blues" ar 6:2 (1:0, 3:1, 2:1), Girgensonam pie rezultativitātes punktiem netiekot.

Latviešu uzbrucējs laukumā bija 12 minūtes un 24 sekundes, no kurām divas minūtes un divas sekundes mazākumā. Girgensons izpildīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Pa diviem vārtiem "Sabres" labā guva Džeks Kvins un Džefs Skiners, bet pa reizei precīzi bija Dilans Kozenss un Viktors Ūlofsons, kamēr viesu sastāvā izcēlās Pāvels Bučņevičs un Breidens Šens.

"Sabres" ar 18 punktiem 20 spēlēs ieņem 14. vietu 16 komandu konkurencē Austrumu konferencē.

Tikmēr Pitsburgas "Penguins" trešdien tika pie ceturtās uzvaras pēc kārtas, savā laukumā ar 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 3:2) pēcspēles metienu sērijā pieveicot Kalgari "Flames".

Bļugers laukumā atradās 12 minūtes un vienu sekundi, no kurām divas minūtes un 52 sekundes spēlēja mazākumā. Viņa kontā divi metieni pa vārtiem, viens spēka paņēmiens, viena pārtverta ripa, uzvarēti pieci no septiņiem iemetieniem un negatīvs lietderības koeficients -1.

Mājinieku labā vārtus pamatlaikā guva Jans Rutta, bet viesiem precīzs bija Dilons Dubē. Izšķirošo pēcspēles metienu "Penguins" labā realizēja Jevgēņijs Malkins.

Ar 23 punktiem 20 mačos "Penguins" pašlaik Austrumu konferencē ieņem devīto pozīciju.

Vēl vienā trešdienas mačā bez savainotā latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina sastāvā Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā ar 1:3 (0:0, 0:0, 1:3) piekāpās Monreālas "Canadiens" hokejistiem.

Vārtsargs Jonass Korpisalo mājinieku rindās atvairīja 26 no 28 metieniem.

Uzvarētāju sastāvā ar precīziem raidījumiem izcēlās Ārbers Džekajs, Deivids Savārs un Šons Monahens, kamēr mājinieku rindās vienīgos vārtus guva Matjē Olivjē.

"Blue Jackets" ar 15 punktiem 19 mačos ieņem vien 15. vietu Austrumu konferencē, par diviem punktiem apsteidzot pēdējā vietā esošo Otavas "Senators" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu