VIDEO "Tas ir murgs." Futbola fani sašutuši par izmitināšanas un ēdināšanas problēmām Katarā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: PHILIP FONG/AFP

Vairāki Pasaules kausa izcīņa futbolā fani sociālo tīklu platformās publicējuši dažādus foto un videomateriālus, nosodot un raksturojot dzīvošanas apstākļus un ēdināšanas problēmas Katarā faniem izveidotajās zonās.

Kāds sociālo tīklu lietotājs vēsta: "Tā ir elle. Gaisa kondicionieris gandrīz nedarbojas un izklausās pēc lidmašīnas pacelšanās. Pat ja jums tas ir visu laiku ieslēgts dienas laikā, joprojām temperatūra ir +27 grādi. Jūs to nevarat ieslēgt naktī, jo tas ir tik skaļš."

Otrs sociālo tīklu lietotājs apmešanās vietu raksturo kā murgu un neērtāko vietu, kur būts.

"Gultas ir akmenscietas, tāpēc jāguļ uz grīdas. Es nekad neesmu bijis tik neērtā vietā. Mēs esam šeit 10 dienas, un tas ir murgs," raksta neapmierinātais futbola fans.

Tiek vēstīts, ka līdz šim viena no lielākajām problēmām Katarā saistībā ar Pasaules kausu futbolā ir bijusi fanu izmitināšana.

Kā ziņots, kvēlākie futbola fani steidzās izteikt savu viedokli arī par ēdienu.

Grieķija nepiedalās Pasaules kausa izcīņā, taču ir klāt ar kulinārijas "pārstāvniecību". Precīzāk sakot, grieķu salāti Katarā ir plaši pieejami, un katarieši tos faniem pārdod par 10 eiro.

Sociālajos tīklos izplatījusies fotogrāfija ar "grieķu salātiem", izraisot sašutumu gan par tiem piešķirto nosaukumu "grieķu salāti", gan par nelielo daudzumu, kas tiek pasniegts.

Jau vēstīts, ka 20. novembrī Katarā sākās 2022. gada nozīmīgākais sporta notikums - 22. Pasaules kauss futbolā.

Šis būs pēdējais turnīrs, kurā piedalīsies 32 komandas, jo no nākamā Pasaules kausa 2026. gadā sacensībās startēs jau 48 izlases.

Pasaules čempiones godā šobrīd ir Francijas izlase, kas pirms četriem gadiem triumfēja Krievijā notiekošajā turnīrā.

Divas reizes pēc kārtas kāda no izlasēm pēdējo reizi triumfēja pirms 60 gadiem, kad 1958. gadā izcīnīto titulu pēc četriem gadiem spēja nosargāt Brazīlijas izlase.

Šoreiz pasaules kausā būs izlases no piecām konfederācijām, bet nebūs pārstāvēta Okeānija. Visvairāk komandu jeb 13 izlases būs no Eiropas reģiona, kamēr no Āzijas atlases grupas būs sešas komandas, no Āfrikas - piecas, bet no Dienvidamerikas un Ziemeļamerikas sacensībās piedalīsies pa četrām izlasēm.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu