Beļģijas treneris Martiness: Mums trūkst spēles prieka

CopyDraugiem X Whatsapp
Roberto Martiness
Roberto Martiness Foto: AP/Scanpix

Beļģijas vīriešu futbola izlasei izšķirošajā grupas spēlē laukumā būs jāparāda labākais sniegums, lai izcīnītu uzvaru un nodrošinātu vietu Pasaules kausa finālturnīra astotdaļfinālā, pēc zaudējuma pret Maroku teica Beļģijas valstsvienības galvenais treneris Roberto Martiness.

Beļģija otrajā Pasaules kausa finālturnīra spēlē ar 0:2 piekāpās Marokas futbolistiem, taču vēl saglabāja cerības iekļūt astotdaļfinālā.

"Es neredzu, ka spēlētāji laukumā izbaudītu spēli, mums trūkst spēles prieka. Iespējams, tas ir lielās atbildības dēļ. Pēdējā mačā būs jāspēlē tā, lai to uzvarētu," teica Martiness. "Pirmos divus mačus spēlējām tā, it kā varētu atļauties tajos zaudēt. Ja uzvarēsim Horvātiju, tad kvalificēsimies astotdaļfinālam."

Martiness arī izcēla, ka Beļģija vēl nav parādījusi savu labāko sniegumu, lai gan pirmajā mačā tika gūta uzvara pār Kanādu ar 1:0.

"Līdz šim nerādījām savu labāko sniegumu," izcēla Martiness. "Mūsu spēle pēc mača pret Kanādu bija uzlabojusies un nekad nebijām zaudējuši vēlmi izcīnīt labāko rezultātu, taču spēlētāji joprojām neizskatās pēc sevis."

Izšķirošajā apakšgrupas spēlē beļģi stāsies pretī Horvātijai, kas pirmajā mačā spēlēja bezvārtu neizšķirti pret Maroku, bet pēc tam sagrāva Kanādu ar 4:1.

F apakšgrupā pēc divām spēlēm Horvātijai un Marokai ir četri punkti, trīs punktus guvusi Beļģija, kamēr Kanāda ir bešā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu