Jakam divi gūti vārti zaudētā Čehijas ekstralīgas spēlē

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Jaks
Jānis Jaks Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokejists Jānis Jaks otrdien Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē savā laukumā guva abus Litvīnovas "Verva" vārtus, viņa, Ralfa Freiberga un Kristapa Zīles pārstāvētajai komandai ciešot zaudējumu.

"Verva" ar 2:4 (1:3, 0:0, 1:1) zaudēja Plzeņas "Škoda".

Jaks guva vārtus 15.minūtē vairākumā un 55.minūtē vienādos sastāvos, panākot attiecīgi 1:1 un 2:3. Pēdējo "golu" viesi 23 sekundes pirms mača beigām guva, iemetot ripu tukšos vārtos.

Jaks 25 minūtēs un piecās sekundēs laukumā četrreiz meta pa vārtiem, sakrāja divas soda minūtes, kuru laikā vārti netika zaudēti, un +/- rādītāju +1.

Freibergs uz ledus bija 15 minūtes un 59 sekundes, statistikā neizceļoties, bet Zīle 16 minūtēs un 17 sekundēs laukumā divreiz meta pa vārtiem, noslēdzot maču ar +/- rādītāju -3.

Divu latviešu pārstāvēto komandu cīņā Oskara Cibuļska un Kristapa Sotnieka Kladno "Rytīrži" mājās ar 2:3 (1:0, 1:2, 0:1) piekāpās Roberta Bukarta pārstāvētajai Vitkovīces "Ridera", pa rezultatīvai piespēlei nopelnot Cibuļskim un Bukartam.

28.minūtē Cibuļskis rezultatīvi piespēlēja Jakuba Babkas vārtu guvumā, mājiniekiem panākot 2:1 vadību, bet Bukarts izcēlās ar piespēli 48 sekundes pirms mača beigām Petera Krīgera vairākumā iemestajos uzvaras vārtos.

Cibuļskis laukumā atradās 21 minūti un 58 sekundes, vienreiz mezdams pa vārtiem, bet Sotnieks 16 minūtēs un astoņās sekundēs finišēja ar +/- rādītāju -1.

Bukarts uz ledus pavadīja 18 minūtes un 37 sekundes, pirmajā periodā nopelnot divas soda minūtes par rupjību, kuru laikā vārti zaudēti netika.

Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Česke Budejovices "Motor" savā laukumā ar 0:3 (0:1, 0:2, 0:0) zaudēja Karlovi Vari "Energie", Dzierkalam nopelnot četras soda minūtes, kurās vārti netika zaudēti, un divreiz metot pa vārtiem. Aizsargs Kristofers Bindulis mājinieku rindās spēlei nebija pieteikts.

Savukārt "Mlada Boleslav" komanda ar Māri Bičevski ierindā viesos ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pieveica Hradeckrālovas "Mountfield". Bičevskim 12 minūtēs un 43 sekundēs laukumā viens metiens pa vārtiem un 33% uzvarētu iemetienu.

Rezultatīvu piespēli otrdien sarūpēja arī Uvis Jānis Balinskis, kura pārstāvētā Liberecas "Bīlī Tygrži" viesos ar 3:1 (1:0, 1:1, 2:0) pārspēja Pardubices "Dynamo".

Balinskis rezultatīvi piespēlēja 34.minūtē, Jakubam Rihlovskim panākot 1:1.

Aizsargs laukumā pavadīja 24 minūtes un 47 sekundes, reizi pielietojot spēka paņēmienu un tiekot pie +/- rādītāja +2.

Savukārt Kārļa Čukstes Tršinecas "Ocelārži" izbraukumā ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) piekāpās Prāgas "Sparta" hokejistiem.

Čukste 16 minūtēs un 54 sekundēs laukumā nopelnīja divas soda minūtes, kas beidzās bez zaudētiem vārtiem, reizi meta pa vārtiem, reizi pielietoja spēka paņēmienu un maču beidza ar +/- rādītāju -1.

Visaugstāk turnīra tabulā no latviešu spēlētājiem ir uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā Vītkovices "Ridera", kas ar 51 punktu 24 mačos ieņem otro pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu