Dānijas izlases treneris: Tā ir mana atbildība

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspers Hjulmands
Kaspers Hjulmands Foto: Reuters/ScanPix

Dānijas futbola izlases galvenais treneris Kaspers Hjulmands izteicies, ka viņa vadītās komandas sniegums Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīrā bijis draņķīgs.

Dānijas futbolisti D apakšgrupā trīs spēlēs iekrāja tikai vienu punktu un ieņēma ceturto vietu, piekāpjoties Francijai, Austrālijai un Tunisijai. 

"Gadu no savas dzīves pavadīju, gatavojoties Pasaules kausam. Pirms gada uzzinājām, ka esam iekļuvuši šajā turnīrā, un nākamajā dienā pēc kvalifikācijas turnīra sākām gatavoties. Mēs centāmies to padarīt pēc iespējas labāk, bet tagad mēs visi esam vīlušies. Pasaules kausā ir tik maz laika, tik maz dienu, un burtiski, kad esam visi kopā, ir jāiesit pa pēcpusi. Taču tā nenotika," "DR Sporten" norādīja Hjulmands. 

Grupas turnīra noslēdzošajā spēlē Dānijas futbolistiem bija nepieciešama uzvara pret Austrāliju, bet dāņi cieta zaudējumu ar 0:1 un izstājās no tālākas dalības turnīrā. 

2020. gada Eiropas čempionātā Dānijas izlase aizkļuva līdz pusfinālam, un no šīs komandas Pasaules kausa izcīņā tika gaidīts vairāk. 

"Strādājot klubā, vienmēr ir vēl viens mačs. Ja izcīni uzvaru, pēc dažām dienām spēlē atkal. Šeit situācija ir citāda. Līdz nākamajam Pasaules kausam jāgaida četri gadi. Esmu sarūgtināts, man ir skumji. No futbola viedokļa mūsu sniegums bija vienkārši draņķīgs. Un es nerunāju par spēlētājiem. Tā ir mana atbildība. Mūsu spēle bija sūdīga. Žēl," pauda Hjulmands. 

Pasaules kausa pirmajā spēlē Dānija cīnījās 0:0 ar Tunisiju, bet nākamajā mačā ar 1:2 atzina 2018. gada čempiones Francijas pārākumu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu