Ščensnijs pirms "pendeles" saderējis ar Mesi. Naudu netaisās atdot (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Polijas futbola izlases vārtsargs Vojcehs Ščensnijs Pasaules kausa (PK) izcīņas spēles laikā noslēdzis derības ar Argentīnas futbolistu Lionelu Mesi, vēsta ESPN.

Polijas futbolisti trešdien Argentīnai piekāpās ar rezultātu 0:2. 

39. minūtē uz Polijas vārtiem par Ščensnija pārkāpumu pret Mesi tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kuru Argentīnas superzvaigzne nerealizēja. 

Ščensnijs bijis pārliecināts, ka nav pārkāpis noteikumus, par ko Mesi, kamēr tiesnesis skatījās video atkārtojumu, piedāvājis noslēgt derības uz 100 eiro. 

"Es viņam sacīju, ka esmu gatavs saderēt uz 100 eiro, ka netiks piešķirta pendele," TV2 norādīja Ščensnijs. "Derības es zaudēju."

"Neesmu pārliecināts, vai Pasaules kausā šādi gājieni ir atļauti. Varbūt par šādu soli es tikšu izslēgts no turnīra. Šobrīd gan tas vairs nav būtiski. Es netaisos viņam maksāt 100 eiro, jo viņam naudas ir pietiekoši daudz," uzsvēra Polijas izlases vārtu vīrs, kurš Mesi raidījumu atvairīja. 

Ščensnijs šajā turnīrā atvairīja jau otro 11 metru soda sitienu. Iepriekš viņš to paveica arī pret Saūda Arābiju. 

"Šajā turnīrā man paveicies ir jau divreiz," "RAI Sport" norādīja Ščensnijs. "Spēlētāja karjerā tas ir lielisks brīdis. Pasaules kauss ir griesti, un tas ir īpaši."

"Lai nosargātu vārtus pēc Mesi sitiena, nepieciešama arī veiksme," sacīja Polijas valstsvienības vadošais vārtu vīrs. 

Gan Polija, gan Argentīna iekļuva Pasaules kausa izcīņas astotdaļfinālā. C apakšgrupā turnīrs noslēdzās Meksikai un Saūda Arābijai. 

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Polija tiksies ar 2018. gada Pasaules kausa uzvarētāju Franciju, bet Argentīna spēkiem mērosies ar Austrāliju. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu