Frīdrihs turpina dominēt un uzvar arī sezonas otrajās četrinieku sacensībās

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Vācijas pilota Frančesko Frīdriha vadītā četrinieku ekipāža sestdien Pārksitijā, ASV, izcīnīja uzvaru Pasaules kausa sezonas otrajā posmā.

Pirms nedēļas Vistlerā Frīdrihs ar stūmējiem Aleksandru Šilleru, Torstenu Margisu un Kendiju Baueru uzvarēja arī sezonas pirmajā posmā. Titulētais Frīdrihs bijis nepārspēts arī sezonas pirmajās divās divnieku sacensībās.

Pirmajā braucienā Frīdriha kvartets bija pārliecinoši ātrākais, bet otrajā uzrādīja otro rezultātu, par trīs sekundes simtdaļām piekāpjoties šveicietim Mihaelam Fogtam.

Tomēr tas netraucēja izcīnīt uzvaru summā, kur otrās vietas ieguvējs, vēl viens vācietis Johanness Lohners zaudēja 0,23 sekundes. Par sekundes simtdaļu lēnāka bija Vācijas trešā ekipāža ar pilotu Kristoferu Hāferu.

Savukārt trīs sekundes simtdaļas pirmajam trijniekam zaudēja brits Breds Hols, bet Fogtam uzvara otrajā braucienā ļāva summā no sestās vietas pakāpties uz piekto pozīciju.

Arī sezonas otrajās četrinieku sacensībās bija zema pārstāvniecība, piedaloties vien 11 ekipāžām no septiņām valstīm.

Bobslejisti paliks turpat ASV, kur no 11. līdz 18. decembrim būs trešais posms Leikplesidā.

Pēc tam sportisti dosies uz Eiropu, kur no 3. līdz 8. janvārim cīnīsies Vinterbergas trasē Vācijā. Nākamie divi posmi plānoti citā Vācijas trasē Altenbergā, kur sportisti sacentīsies no 10. līdz 15. janvārim un no 17. līdz 22. janvārim. No 24. janvāra līdz 5. februārim plānots pasaules čempionāts Šveices trasē Sanktmoricā, bet pirms došanās uz Siguldu bobslejisti un skeletonisti piestās Austrijas trasē Īglsā, kas posmu uzņems no 7. līdz 12. februārim.

Sezonas noslēgums plānots no 12. līdz 19. februārim Siguldā.

Plānots, ka Latvijas bobslejisti Pasaules kausa sezonu sāks pēc jaunā gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu