Freibergam 1+2 uzvarētā Čehijas ekstralīgas mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Freibergs
Ralfs Freibergs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokejists Ralfs Freibergs svētdien Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē izcēlās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm un palīdzējā Litvīnovas "Verva" komandai, kuru pārstāv arī Kristaps Zīle un Jānis Jaks, izcīnīt uzvaru.

"Verva" savā laukumā ar rezultātu 5:3 (0:1, 2:2, 3:0) uzvarēja "Olomouc".

Freibergs 33. spēles minūtē guva vārtus vairākumā, palīdzot mājiniekiem samazināt deficītu līdz vieniem vārtiem (1:2), bet pēc tam asistēja otrajos un trešajos vārtos. Viņš kopā uz ledus pavadīja 21 minūti un 17 sekundes, no kurām minūti un 50 sekundes spēlēja vairākumu, kā arī atzīmējās statistikā ar vienu spēka paņēmienu, vienu metienu, vienu bloķētu metienu un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Zīle laukumā bija 21 minūti un 32 sekundes un nepilnas divas minūtes spēlēja mazākumā, kā arī bloķēja divus pretinieku metienus, vienu reizi pats meta pa vārtiem un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Jaks nebija iekļauts pieteikumā šim mačam.

Vēl Roberta Bukarta pārstāvētā Vitkovīces "Ridera" izbraukumā ar rezultātu 3:2 (0:1, 1:0, 1:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Liberecas "Bīlī Tygrži", kuras rindās spēlēja Uvis Jānis Balinskis.

Bukarts, kurš realizēja uzvaru nesošo pēcspēles metienu, kopā uz ledus bija 19 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un sakrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Pretinieku rindās Balinskis laukumā bija gandrīz 27 minūtes, no kurām septiņas minūtes un 20 sekundes spēlēja vairākumā, noslēdzot maču arī ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Oskara Cibuļska pārstāvētā Kladno "Rytīrži", kuras sastāvā šoreiz nebija Kristapa Sotnieka, mājas spēlē ar rezultātu 4:1 (2:0, 0:1, 2:0) guva panākumu pār Karlovi Vari "Energie", bet Česke Budejovices "Motor" ar uzbrucēju Mārtiņu Dzierkalu laukumā, bet bez aizsarga Kristofera Binduļa pieteikumā, izbraukumā ar rezultātu 1:4 (0:2, 1:0, 0:2) atzina Plzeņas "Škoda" pārākumu.

Šīs sezonas sākumā Čehijas ekstralīgas komandu sastāvos ir 11 Latvijas hokejisti. Visaugstāk turnīra tabulā ir "Ridera", kas ieņem pirmo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu