LOK anulēs automātiski radītās balsis "Trīs zvaigžņu balvā" tautas balsojumā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas Olimpiskā komiteja
Latvijas Olimpiskā komiteja Foto: Latvijas Olimpiskā komiteja (Facebook)

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) anulēs automātiski radītās balsis "Trīs zvaigžņu balvas" tautas balsojumā, informē organizācija.

Pagājušajā pirmdienā sākās Latvijas sporta sabiedrības sasniegumu godināšanas ceremonijas "Trīs Zvaigžņu balva 2022" tautas balsojums.

Olimpiskā kustība ir par godīgu spēli, tādēļ LOK risina tehniskos jautājumus, lai balsis, kuras automātiski radītas ar tā dēvēto botu palīdzību, tiktu anulētas, teikts LOK paziņojumā.

Balsojums vietnē "Triszvaigznubalva.lv" ilgs līdz 9.decembrim. Tā laikā ikviens sporta līdzjutējs var ar savu balsi vienu reizi dienā izteikt atbalstu deviņās nominācijās.

Kandidātus pirmajā kārtā izvirzīja sporta sabiedrība un nozares profesionāļi, ieskaitot atzītās olimpiskās un neolimpiskās federācijas, sporta organizācijas un sporta žurnālistus. Saskaitot pirmajā kārtā iegūtās balsis, žūrija apstiprināja deviņu nomināciju kandidātus, kas ir ieguvuši visvairāk balsu un tālāk izvirzīti tautas balsojumam.

Kopējā balsojuma rezultātu veido līdzjutēju balsojums (50% no rezultāta), sporta organizāciju nenominēto sportistu (25% no rezultāta) un sporta žurnālistu (25% no rezultāta) balsojums.

Sporta sabiedrības sasniegumu godināšanas pasākumu "Trīs Zvaigžņu balva 2022" organizē LOK ar Izglītības un zinātnes ministrijas atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu