Ronaldu komentējis baumas par viņa pārcelšanos uz Saūda Arābiju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Viens no visu laiku labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu izteicies par viņa iespējamo pāreju uz Saūda Arābijas Profesionālās līgas klubu "Al Nassr", par ko iepriekš vēstīja mediji.

Tika ziņots, ka Ronaldu noslēgs vienošanos uz diviem ar pusi gadiem. Tika lēsts, ka "Al Nassr" rindās viņš nopelnīs gandrīz 200 miljonus eiro sezonā, kas padarītu viņu par vislabāk apmaksāto sportistu pasaulē.

"Vai es pārcelšos uz "Al Nassr" komandu? Nē, tā nav taisnība," pēc 2022. gada Pasaules kausa (PK) izcīņas astotdaļfināla Portugāle - Šveice mača žurnālistiem norādīja Ronaldu. 

Ronaldu spēlē ar Šveici laukumā izgāja uz maiņu 73. minūtē. Viņam tas bija 21. mačs Pasaules kausa izcīņā. Šajā rādītājā izcilais uzbrucējs panāca leģendāro Argentīnas futbolistu Djego Maradonu. 

Ronaldu līdz šim pārstāvēja Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras "United", kura rindās vairs neatgriezīsies. Pirms tam viņš spēlēja arī Turīnas "Juventus" un Madrides "Real".

Ronaldu ir "Real" rekordists vārtu gūšanā.

Neviens spēlētājs Čempionu līgā nav guvis vairāk vārtu par Ronaldu, kurš ar 118 vārtiem 194 spēlēs ir arī labākais vārtu guvējs izlašu rindās.

2022. gada Pasaules kausa izcīņā Ronaldu kontā ir viens vārtu guvums. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu