Video ⟩ Žagars rezultatīvākais "Nevežis" uzvarā pār "Rytas"

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Žagars
Artūrs Žagars Foto: BC Kėdainių NEVĖŽIS/Facebook

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars trešdien Lietuvā guva 23 punktus un palīdzēja Ķēdaiņu "Nevežis" komandai izcīnīt uzvaru Karaļa Mindauga kausa pirmajā ceturtdaļfināla spēlē.

"Nevežis" savā laukumā ar rezultātu 78:70 (18:19, 16:21, 23:18, 21:12) guva panākumu pār Viļņas "Rytas".

Žagars, kurš bija rezultatīvākais uzvarētāju rindās, laukumā bija 31 minūti un 46 sekundes, kuru laikā realizēja deviņus no 12 divu punktu metieniem un piecus no astoņiem soda metieniem. Viņš arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, četras reizes rezultatīvi piespēlēja, vienu reizi kļūdījās, pārtvēra trīs piespēles, nopelnīja četras piezīmes, izprovocēja astoņus pretinieku sodus, sakrāja +/- rādītāju +10 un efektivitātes koeficientu 22.

Vēl 17 punktus "Nevežis" labā guva Danieļus Lavrinovičus, kamēr pretinieku rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām bija Martīns Ehods.

Ķēdaiņu un Viļņas komandu duelis bija pirmais Karaļa Mindauga kausa ceturtdaļfināla mačs. Vēl nav noteikts datums, kurā abas komandas aizvadīs atbildes spēli, mājinieku lomā esot "Rytas".

Pārējās ceturtdaļfināla spēles paredzētas janvārī. Dueļu uzvarētājas divu spēļu summā iekļūs "Final Four", kas 18. un 19. februārī norisināsies Šauļos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu