Pasaules hokeja čempionāts Rīgā: atsevišķu spēļu biļešu tirdzniecība sāksies nākamnedēļ

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases fani.
Latvijas hokeja izlases fani. Foto: Edijs Pālens/LETA

Atsevišķu biļešu tirdzniecība uz 2023. gada pasaules hokeja čempionāta spēlēm Rīgā sāksies 12. decembrī, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Sākot ar pirmdienu līdzjutēji varēs iegādāties biļetes uz visiem B apakšgrupas mačiem un diviem ceturtdaļfināliem, kuri tiks aizvadīti Rīgā.

Spēļu biļetes trešajā kategorijā "Arēna Rīga" varēs iegādāties sākot no 9 eiro.

Tāpat biļetes varēs nopirkt gan otrajā, gan pirmajā kategorijā. Tur cenas svārstīsies no 19 līdz 135 eiro par vienu apakšgrupas spēli.

Uz Latvijas izlases spēlēm būs pieejamas biļetes arī ceturtajā kategorijā jeb stāvvietā. Šīs biļetes varēs iegādāties ne ātrāk kā nākamā gada martā. Biļetes uz Latvijas spēlēm šajās vietās maksās 25 eiro.

Līdz 4. novembrim biļetes uz mačiem Rīgā varēja iegādāties piedaloties biļešu izlozē. Tikmēr publiskā dienas biļešu tirdzniecība uz Rīgas spēlēm bija pieejama no 21. novembra. Gan biļešu izloze, gan dienas biļešu pārdošana Rīgā ir oficiāli noslēgusies.

Tamperē, Somijā publiskā dienas biļešu tirdzniecība startēja 21. novembrī. Vienu spēļu biļešu tirdzniecība Tamperē sāksies nākamā gada sākumā.

2023. gada pasaules hokeja čempionāts, ko kopā rīkos Tampere un Rīga, norisināsies no 12. līdz 28. maijam.

Dienas biļetes var iegādāties šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu