Martiness Pasaules kausā spēlē ar pretsāpju līdzekļiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Argentīnas futbola izlases uzbrucējs Lautaro Martiness
Argentīnas futbola izlases uzbrucējs Lautaro Martiness Foto: AFP/SCANPIX

Argentīnas futbola izlases uzbrucējs Lautaro Martiness Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā spēlē ar pretsāpju injekcijām, vēsta viņa aģents Alehandro Kamačo.

Itālijas kluba Milānas "Inter" uzbrucējs 2022.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā jau aizvadījis četras spēles, tomēr vārtus nav guvis. Divus mačus 25 gadus vecais uzbrucējs uzsācis pamatsastāvā.

"Lautaro [Martinesam] regulāri tiek veiktas pretsāpju līdzekļu injekcijas, jo viņš joprojām izjūt lielas sāpes savainotajā potītē," atklāj uzbrucēja aģents. "Viņš smagi strādā, lai mazinātu sāpes. Tiklīdz tas notiks, viņš lidos pa laukumu."

Kā zināms Argentīnas izlase sasniegusi Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfināļu, kur piektdien tiksies ar Nīderlandes valstsvienību.

"Viņš emocionāli ir ļoti spēcīgs, tomēr neieskaitītie vārti pret Saūda Arābiju bija smagi momenti pat viņam," par uzbrucēja diviem neieskaitītajiem vārtiem čempionāta pirmajā mačā izteicās Kamačo.

Jau vēstīts, ka pirmajā spēlē Argentīna šokējoši piekāpās Saūda Arābijai ar 1:2. Tajā mačā aizmugures stāvokļa dēļ netika ieskaitīti trīs argentīniešu vārti.

Pēdējās divās spēlēs Martinesa vietu pamatsastāvā ieņēma Hulians Alvaress no angļu kluba Mančestras "City", palīdzot argentīniešiem uzvarēt apakšgrupā Poliju ar 2:0 un astotdaļfinālā Austrāliju ar 2:1. Abos mačos Alvaress izcēlās ar precīziem sitieniem.

"Konkurence starp viņu [Martinesu] un Hulianu [Alvaresu] padara abus spēcīgākus," secināja Kamačo.

Karjeras laikā Martiness savas valstsvienības rindās aizvadījis 44 spēles un guvis 21 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu