Anglijas futbolists Stērlings atgriezīsies Pasaules kausā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Anglijas futbola izlases uzbrucējs Rahīms Stērlings
Anglijas futbola izlases uzbrucējs Rahīms Stērlings Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas futbola izlases uzbrucējs Rahīms Stērlings atgriezīsies valstsvienības sastāvā un varēs palīdzēt komandai Pasaules kausa izcīņas finālturnīra turpinājumā, ceturtdien pavēstīja Anglijas Futbola asociācija (FA).

Stērlings uz Angliju devās nedēļas sākumā ģimenes apstākļu dēļ. Par iemeslu kļuva viņa mājoklī notikusī laupīšana, brīdī kad tur atradās futbolista sieva un trīs bērni.

Tomēr kā vēsta vietējā policija, ir notikusi zādzība nevis laupīšana un mājoklī neviens no tā iemītniekiem nav atradies.

Pēc policijas sacītā, mājinieki bija devušies "ārzemju ceļojumā", bet zādzības faktu atklājuši pēc atgriešanās mājas, saprotot, ka nozagtas rotaslietas un dārgi pulksteņi.

"Rahīms Stērlings atgriezīsies valstsvienības bāzē Katarā. Londonas "Chelsea" spēlētājs uz laiku bija to atstājis, lai apraudzītu ģimenes locekļus," teikts FA paziņojumā. "Plānots, ka viņš ieradīsies Anglijas izlasē piektdien, vēl pirms spēles ar Franciju."

Apakšgrupas mačos Stērlings piedalījās divās no trim spēlēm, pret Irānu atzīmējoties ar vārtiem un rezultatīvu piespēli. Savukārt astotdaļfinālā pret Senegālu uzbrucējs laukumā nedevās.

Anglijas izlase B apakšgupā ar 6:2 pārspēja Irānu, cīnījās neizšķirti 0:0 ar ASV un ar 3:0 uzvarēja Velsu. Savukārt astotdaļfinālā ar 3:0 tika pieveikta Senegāla.

2022.gada Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfināla maču Anglija aizvadīs sestdien, kad tiksies ar pašreizējo trofejas glabātāju Franciju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu