Girgensonam NHL rezultatīva piespēle "Sabres" zaudējumā Bļugera "Penguins"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons.
Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons sestdien Pitsburgā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, viņa pārstāvētajai Bufalo "Sabres" izbraukumā piekāpjoties Teodora Bļugera pārstāvētajai Pitsburgas "Penguins" komandai.

Divu Latvijas hokejistu pārstāvēto komandu cīņā Pitsburgas "Penguins" mājās pieveica Bufalo "Sabres" ar 3:1 (2:0, 0:0, 1:1).

Girgensons uz ledus bija desmit minūtes un sešas sekundes, no kurām 35 sekundes spēlēja mazākumā un piecas - vairākumā. Viņš vienreiz meta pa vārtiem un atzīmējās ar četriem spēka paņēmieniem, kā arī sakrāja +/- rādītāju +1.

Latvijas uzbrucējs rezultatīvi piespēlēja Peitona Krebsa vārtu guvumā 11 minūtes pirms spēles beigām, pietuvojoties līdz 1:2.

Bļugers no 16 minūtēm un 12 sekundēm trīs minūtes un piecas sekundes spēlēja mazākumā un 11 - vairākumā. Viņš divreiz meta pa vārtiem, reizi pielietoja spēka paņēmienu, reizi pārķēra ripu un uzvarēja 25% iemetienu.

"Pingvīnu" labā pirmos vārtus vairākumā guva Rikards Rakels, bet divas ripas viesu vārtos raidīja Sidnijs Krosbijs, kuram rezultatīva piespēle pirmo vārtu guvumā.

Mājinieku vārtos 37 no 38 metieniem atvairīja Keisijs Desmits, bet viesiem Uko Lūkonens tika galā ar 28 metieniem.

"Penguins" ar 36 punktiem 28 spēlēs Austrumu konferencē ieņem piekto vietu, bet "Sabres" ar 26 punktiem 28 ieņem 13.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu