Foto ⟩ Vai horvātu skaistule tiešām bija gatava publiski izģērbties, ja Horvātijas izlase iegūtu Pasaules kausu?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivana Knolla.
Ivana Knolla. Foto: https://www.instagram.com/knolldoll/

Neilgi pirms Pasaules kausa futbolā pusfināla starp Argentīnu un Horvātiju tīmeklī izplatījās informācija, ka horvātu daiļava Ivana Knolla gatava publiski izģērbties, ja viņas dzimtenes komanda triumfēs turnīrā. Vai tā patiesi bija?

Aptuveni trīs stundas pirms Argentīnas un Horvātijas pusfināla cīņas tīmeklī parādījās apgalvojumi, ka bijusī Miss Horvātija piekritusi publiski izģērbties kaila, ja viņas iemīļotā komanda izcīnīs Pasaules kausu.

Kāds Argentīnas izlases līdzjutējs gan aukstasinīgi sociālās saziņas vietnē "Twitter" pauda, ka kailas sievietes iespējams redzēt katru dienu, bet Pasaules kauss Lionela Mesi rokās varētu nonākt pirmo un vienīgo reizi vēsturē.

Pati Knolla kliedēja baumas sociālās saziņas vietnē "Instagram". Viņa skaidri un gaiši pauda, ka nav gatava atkailināties Horvātijas triumfa gadījumā.

"Viltus ziņas! Es neizģērbšos, ja Horvātija uzvarēs Pasaules kausā. Paldies," tā "Instagram" rakstīja Knolla, vēstījumu paužot horvātu, angļu un vācu valodā.

Ivanas Knollas vēstījums "Instagram".
Ivanas Knollas vēstījums "Instagram". Foto: https://www.instagram.com/knolldoll/

Galu galā par pirmo finālisti Pasaules kausa finālturnīrā otrdien  kļuva Argentīnas futbola izlase, kas pusfināla mačā ar 3:0 (2:0) pārliecinoši uzveica Horvātiju. Argentīnas pretinieks noskaidrosies Marokas - Francijas spēlē trešdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu