Slaveno tēvu atbalstīti, laukumā tikušies NBA zvaigžņu Lebrona un Karmelo dēli

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss (otrais no kreisās) un Karmelo Entonijs (otrais no labās) kopā ar dēliem.
Lebrons Džeimss (otrais no kreisās) un Karmelo Entonijs (otrais no labās) kopā ar dēliem. Foto: https://www.instagram.com/cassyathenaphoto/

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigžņu Lebrona Džeimsa un Karmelo Entonija dēli tikušies laukumā, tēviem viņus kvēli atbalstot tribīnēs, ziņo medijs "Yahoo Sports".

Džeimsa dēlu Bronija un Braisa pārstāvētā Sjerras kanjona vidusskolas komanda no Losandželosas tikās ar Kristus karaļa vidusskolas vienību no Ņujorkas, kuras sastāvā bija Kijans Entonijs.

Lebrona dēlu komanda šajā duelī bija pārāka ar 62:51, bet slavenie jauniešu tēvi sparīgi atbalstīja savas atvases tribīnēs.

Interesanti, ka tieši pirms 20 gadiem vidusskolas līmenī savā starpā spēlēja arī Lebrons un Karmelo. Abu pārstāvēto vienību savstarpējā mačā 2002. gada februārī Džeimss izcēlās ar 36 punktiem, bet Entonijs guva 34.

Jāizceļ, ka Sjerras kanjona vidusskolas komandā spēlē arī agrāko NBA zvaigžņu Skotija Pipena un Penija Hārdeveja dēli.

Braiss Džeimss un Kijans Entonijs kā otrgadnieki spēlēja maz, bet topošajam absolventam Bronijam tika dota zaļā gaisma laukumā. Viņš spēli pabeidza ar 12 gūtiem punktiem un sešām atlēkušajām bumbām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu