Porziņģis un Bērziņš nodibina jaunu basketbola aģentūru - "Future Sports Group"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Basketbola aģenti Jānis Porziņģis un Mārtiņš Bērziņš
Basketbola aģenti Jānis Porziņģis un Mārtiņš Bērziņš Foto: Publicitātes foto

​Apvienojot veiksmīgi darbojošās basketbola aģentūras - Mārtiņa Bērziņa "Altius Basket Agency" un Jāņa Porziņģa basketbola aģentūru - ir izveidota jauna basketbola aģentūra ar ambīcijām dominēt reģionā. Konsolidējot spēkus kopīgā aģentūrā, "Future Sports Group" mērķis ir kļūt par vadošo basketbola aģentūru Ziemeļeiropā, primāri attīstot un virzot Latvijas basketbolistus un basketbolistes, taču neizslēdzot iespēju pārstāvēt arī citus reģiona talantīgākos basketbolistus, aģentūra informēja TVNET.

Jau šobrīd "Future" pārstāv desmit Latvijas vīriešu izlases spēlētājus, kuri piedalījās Pasaules Kausa kvalifikācijā, pirmo reizi vēsturē sasniedzot Pasaules kausa finālturnīru, kā arī septiņas Latvijas sieviešu izlases spēlētājas, kuras palīdzēja valstsvienībai atkal sasniegt Eiropas čempionāta finālturnīru. Turklāt aģentūra faktiski pārstāv arī lielāko daļu talantīgāko Latvijas jauno basketbolistu (gan vīriešu, gan sieviešu), kuri dzimuši laika posmā no 2000. gada līdz 2008. gadam.

Aģentūras izpilddirektora Mārtiņa Bērziņa komentārs: "Jānis šobrīd, pēc astoņu gadu darba ASV, veidojot karjeru mūsu NBA zvaigznei Kristapam Porziņģim, ir atgriezies Latvijā un kopīgi nonācām pie lēmuma, ka ir jāapvienojas un jāveido vēl jaudīgāka sporta aģentūra, lai maksimāli palīdzētu gan pareizi virzīt jaunos Latvijas basketbola talantus, gan atrast iespējas augstākā līmeņa Eiropas klubos mūsu labākajiem basketbolistiem un basketbolistēm. Turklāt ar virsmērķi - attīstīt Latvijas basketbolu kopumā! Manuprāt, mēs esam gana labs tandēms - Jānim ir liela pieredze gan kā profesionālam spēlētājam, spēlējot lielā daļā Eiropas basketbola valstu, kā arī, kas vēl būtiskāk, pieredze NBA "gaiteņos", savukārt man ir ilggadēja pieredze gan kluba ģenerālmenedžera/sporta direktora amatā, gan pēdējos sešos gados veidojot un vadot savu basketbola aģentūru."

Eiropas ietvaros aģentūra šobrīd pārstāv tādus Latvijas vadošos basketbolistus kā Rolandu Šmitu, Mareku Mejeri, Kristeru Zoriku, Aigaru Šķēli, Mārtiņu Laksu, Jāni Bērziņu, Ojāru Siliņu, Kasparu Bērziņu, jaunās paaudzes uzlecošās zvaigznes, kā, piemēram, Mārci Šteinbergu un Artūru Žagaru, kā arī jaunos talantus, ieskaitot Madrides "Real" sistēmā augošo Adrianu Andževu.

Savukārt zināmākās basketbolistes ir Anete Šteinberga, Ieva Pulvere, Kate Vilka un Paula Strautmane, kā arī jaunās spēlētājas, kuras pārstāv spēcīgu Eiropas klubu krāsas, ieskaitot Lauru Melderi, Vanesu Jasu, Luīzi Silu un Kristu Lukašēvicu.

Plašāku informāciju par jauno aģentūru var atrast mājaslapā www.futuresportsgroup.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu