Vai Mesi būs "āzis", dzimstības pieaugums pēc Pasaules kausa, šeihu kukulis Harijam Keinam (1)

CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET grupas raidieraksta "Čempionu brokastis" speciālizlaidumā Pasaules kausa fināldienā sēdāmies pie galda, lai apspriestu aizvadītā turnīra spilgtākos notikumus ārpus futbola laukumiem, kā arī izteiktu savas prognozes par finālmača iznākumu.

Pasaules kausā futbolā atlikusi tikai viena spēle, kurā noskaidros šī turnīra čempioni. Par to svētdienas vakarā kļūs Argentīna vai Francija. Abas valstis tīko izcīnīt trešo Pasaules kausu izlases vēsturē, bet francūži cer aizstāvēt savu pirms četriem gadiem iegūto titulu.

Raidieraksta "Čempionu brokastis" vadītāji Raimonds, Matīss un Mārtiņš šoreiz atskatīsies uz interesantiem faktiem, kas varbūt jau piemirsti saistībā ar turnīru Katarā. Sarunas tematu lokā gan bojā gājušie žurnālisti un viesstrādnieki, gan Kataras šeihu dubultie standarti, iespējamais kukulis Anglijas izlases kapteinim Harijam Keinam.

Sarunas otrajā daļā puiši izsaka savas prognozes par fināla iznākumu - domas dalās, bet divi no trim uzvaru atvēl Francijai. Tāpat tiek diskutēts par to, kurš saņems turnīra vērtīgākā spēlētāja, labākā vārtsarga balvas.

Podkāsta beigās izvēršas diskusija, kuras valstis varētu pievienoties šo meistarsacīkšu 32 dalībnieku pulkam pēc četriem gadiem, kad Pasaules kausā startēs 48 vienības.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu