Video Porziņģis izceļas ar "double-double"; "Wizards" turpina zaudējumu sēriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien guva 21 punktu un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, taču neglāba Vašingtonas "Wizards" komandu no desmitā zaudējuma pēc kārtas.

"Wizards" viesos ar rezultātu 117:119 (29:30, 23:36, 36:21, 29:32) piekāpās Losandželosas "Lakers" komandai.

Porziņģis svētdien laukumā pavadīja 37 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā grozā raidīja piecus no deviņiem divpunktu metieniem, divus no deviņiem tālmetieniem un piecus no septiņiem soda metieniem. Viņa rēķinā bija arī piecas rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, viens bloķēts metiens, divas kļūdas, divas piezīmes un trešais labākais +/- rādītājs komandā (+5).

"Wizards" rindās rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Bredlijs Bīls, bet 22 punkti un 16 atlēkušās bumbas bija Kailam Kuzmam.

"Lakers" komandā ar 33 punktiem, deviņām rezultatīvām piespēlēm un septiņām atlēkušajām bumbām izcēlās Lebrons Džeimss, 21 punktu guva Lonijs Volkers, bet 16 punkti un desmit atlēkušās bumbas bija Tomasam Braientam.

Tieši bijušais "Wizards" spēlētājs Braients 7,3 sekundes pirms pamatlaika beigām uzstādīja galarezultātu, triecot bumbu grozā no augšas.

Svētdien kļuva zināms, ka Losandželosas komandai turpmākās nedēļas būs jāiztiek bez Entonija Deivisa, kurš piektdien mačā pret Denveras "Nuggets" savainoja labās kājas pēdu. Deiviss šosezon guvis 27,4 punktus un izcīnījis 12,1 atlēkušo bumbu.

"Wizards" ar 11 uzvarām 31 spēlē ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, kamēr "Lakers" ar 13 uzvarām 29 cīņās ir 12.pozīcijā Rietumos.

Otrdien Vašingtonas basketbolisti viesosies pie Fīniksas "Suns".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu