Lionels Mesi iegājis arī "Instagram" vēsturē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: dpa/scanpix

Lionela Mesi "Instagram" ziņa par Argentīnas futbola izlases svinēšanu pēc uzvaras Pasaules kausa izcīņā ir kļuvusi par populārāko ziņu sociālā tīkla vēsturē, sakrājot vairāk nekā 62 miljonus atzīmju "Patīk".

Mesi beidzot ir ieguvis pasaules futbola vērtīgāko balvu, Argentīnai pēc 3:3 120 spēles minūtēs pēcspēles sitienos svētdien Kataras pilsētā Lusailā uzvarot Franciju ar 4:2.

Septiņkārtējam "Zelta bumbas" ieguvējam tagad pieder vēl viens rekords. Ieraksts par Argentīnas izlases panākumiem jau ir ieguvis vairāk nekā 62 miljonus atzīmju "Patīk".

Iepriekšējais sasniegums kopš 2019. gada janvāra piederēja putna olai, kas martā bija sakrājusi 53,3 miljonus pozitīvu atsauksmju.

"Liels paldies manai ģimenei, visiem, kas mani atbalstīja, kā arī visiem citiem, kas mums ticēja," savā parakstā zem bildes ar Pasaules kausa uzvarētāja trofeju ierakstīja 35 gadus vecais futbolists.

"Mēs vēlreiz demonstrējam, ka mēs, argentīnieši, ja cīnāmies kopā un vienoti, spējam sasniegt to, ko esam iecerējuši," vēsta ieraksts.

"Nopelni pieder šai komandai, kas stāv augstāk par indivīdiem. Tas ir spēks, visiem cīnoties par vienu un to pašu sapni, kas bija arī visu argentīniešu sapnis. Mēs to izdarījām," piebilst Mesi.

Mesi, kurš otro reizi kļuva par Pasaules kausa "Zelta bumbas" saņēmēju, svētdien finālā guva divus vārtus un realizēja arī pirmo pirmo savas komandas pēcspēles sitienu.

Atzīmju "Patīk" skaits turpina palielināties.

Foto: 2022. gada Pasaules kausa fināls: Francija - Argentīna

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu