Video ⟩ Bļugers svin uzvaru, Merzļikins slimības dēļ ārpus pieteikuma (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda otrdien savā laukumā ar 3:2 (0:1, 2:0, 1:1) pieveica Ņujorkas "Rangers" vienību, pārtraucot pretinieku septiņu uzvaru sēriju. Savukārt citā spēlē vārtsargs Elvis Merzļikins nebija iekļauts sastāvā slimības dēļ. 

Mājinieku sastāvā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Sidnijs Krosbijs.

Bļugers šajā mačā uz ledus pavadīja vien deviņas minūtes, no kurām trīs minūtes un sešas sekundes spēlēja mazākumā. Latvijas uzbrucējs izpildīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja piecos no septiņiem iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pa vārtiem mājinieku labā guva arī Jevgēņijs Malkins un Braiens Rasts, bet "Rangers" sastāvā abus precīzos metienus izpildīja Kriss Kraiders.

Citā otrdienas spēlē pieteikuma nebija Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina, bet viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" cieta kārtejo zaudējumu.

"Blue Jackets" izbraukumā tikās ar Filadelfijas "Flyers" un bija spiesti atzīt mājinieku pārākumu ar 5:3 (1:0, 2:2, 2:1), piedzīvojot piekto zaudējumu pēc kārtas.

Kolumbusas kluba vārtus sargāja krievs Daņiils Tarasovs, kurš tika galā ar 34 no 38 metieniem. Savukārt rezervē sastāvam bija pieteikts kanādiešu vārtsargs Džets Grīvs.

Merzļikins iepriekšējos trīs mačos bija pieteikts kā rezerves vārtsargs. Latvijas hokejists šoreiz slimības dēļ nebija pieteikts spēlei.

Mājinieku rindās pa diviem vārtiem guva Treviss Koneknijs un Olivers Tipers, bet reizi precīzs bija Morgans Frosts, kamēr "Blue Jackets" sastāvā ar ptrāpīgiem metieniem atzīmējās Kirils Marčēnko, Kevins Džonsons un Endrū Pīks.

Vēl vienā mačā traumas dēļ joprojām laukumā nevarēja doties latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, bet viņa pārstāvētā Tampabejas "Lightning" izbraukuma ar 1:4 (0:1, 0:1, 1:2) piekāpās Toronto "Maple Leafs" hokejistiem.

Mājinieku sastāvā vārtus guva Maikls Bantings, Ostons Metjūzs, Pjērs Engvals un Viljams Nīlanders, kamēr "Lightning" sastāvā vienīgais precīzais metiens Vladislava Namestņikova kontā.

"Penguins" ar 42 punktiem 32 spēlēs ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, "Lightning" ar 41 punktu 31 mačā ir vienu pozīciju zemāk, bet "Blue Jackets" ar 22 punktiem 42 dueļos ir pārliecinoši pēdējā 16.vietā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu