Video un foto ⟩ Futbola neprāts Argentīnā noved pie letāliem gadījumiem (6)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Svinot futbolistu triumfu Pasaules kausa izcīņā, Argentīnā bojā gājuši vairāki cilvēki, vēsta vietējie mediji.

Argentīnas galvaspilsētas Buenosairesas ielās otrdien izgāja četri līdz pat pieci miljoni cilvēku, kas ir aptuveni desmitā daļa no valsts iedzīvotājiem.

Svinības sākās svētdien pēc Pasaules kausa finālmača, tās turpinājās pirmdien un arī otrdien, kad dzimtenē atgriezās futbolisti un valstī bija izsludināta brīvdiena.

Šajās trīs dienās vairāki cilvēki guvuši smagas traumas un vairāki arestēti par vandālismu. Fiksēti arī daži letāli gadījumi.

Laikraksts "La Nacion" vēsta, ka 24 gadus vecs vīrietis nokritis no ēkas jumta un guvis nopietnas galvas traumas, no kurām viņš vēlāk slimnīcā miris.

Savukārt piecus gadus vecs zēns nonācis komā. Viņš ar ģimeni atradās pie pieminekļa, no kura atlūza daļa marmora un uzkrita viņam uz galvas.

Svētdien vien dažas minūtes pēc finālmača beigām miris 22 gadus vecs vīrietis, kuram motocikla ritošajā daļā iestrēga ap kaklu apsietais karogs, tādējādi nožņaudzot tā vadītāju, ziņo "Estacion Plus".

Glābšanas dienests otrdien Buenosairesā saņēmis 795 zvanus, cilvēkiem lūdzot pēc medicīniskās palīdzības un ziņojot par pazudušām personām, vēsta "La Nacion".

Argentīnas lielākais laikraksts ziņo, ka kopumā 64 personas nogādātas Buenosairesas slimnīcās un 14 ir arestētas.

Vandāļiem apmētājot kārtības sargus ar pudelēm un akmeņiem, traumas guvuši vairāk nekā 20 policisti un ugunsdzēsēji.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu