Bertānam viens precīzs tālmetiens "Mavericks" uzvarā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns aizsardzībā
Dāvis Bertāns aizsardzībā Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar vienu precīzu tālmetienu, viņa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" izcīnot panākumu.

"Mavericks" izbraukumā ar rezultātu 104:99 (29:31, 22:21, 24:22, 29:25) pārspēja Minesotas "Timberwolves", revanšējoties par pirmdien gūto zaudējumu un pārtraucot pretinieku trīs panākumu sēriju.

Bertāns laukumā bija 12 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā grozā meta vienu no trijiem tālmetieniem, kā arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja divas personīgās piezīmes un sakrāja +/- rādītāju +2.

Dalasas komandas panākumu kaldināja Luka Dončičs, kurš izcēlās ar 25 punktiem, deviņām bumbām zem groziem un desmit rezultatīvām piespēlēm, bet vēl 21 un 19 punktus pievienoja attiecīgi Tims Hārdavejs un Spensers Dinvidijs.

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 23 gūtajiem punktiem bija Entonijs Edvardss, kamēr Rūdijs Gobērs guva 19 punktus un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas.

"Mavericks" ar 16 uzvarām un tikpat neveiksmēm Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, bet "Timberwolves" ar tādu pašu bilanci atrodas par vienu pozīciju zemāk.

Dalasas vienība nākamo maču aizvadīs piektdien, kad izbraukumā tiksies ar Hjūstonas "Rockets", kas ar deviņām uzvarām 31 spēlē ir Rietumu konferences vājākā komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu