Video ⟩ Bļugeram rezultatīva piespēle "Penguins" zaudējumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, tomēr viņā pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Penguins" savā laukumā ar 3:4 (1:2, 1:0, 1:1, 0:1) papildlaikā piekāpās Karolīnas "Hurricanes", bet Bļugers otrā perioda izskaņā skaitliskajā mazākumā ar precīzu piespēli vārtus palīdzēja gūt Brokam Makginam.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja deviņas minūtes un 57 sekundes, no kurām četras minūtes un vienu sekundi spēlēja mazākumā, bet divas sekundes vairākumā. Bļugers izpildīja divus metienus pa vārtiem, pārtvēra vienu ripu, bloķēja vienu metienu, uzvarēja piecos no astoņiem iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Bļugers laukumā devies 18 spēlēs, guvis vienus vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles, kā arī iekrājis desmit soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -2.

Pa vārtiem mājinieku labā ceturtdienas mačā guva Sidnijs Krosbijs, Makgins un Braiens Rasts, bet "Hurricanes" sastāvā pamatlaikā precīzi bija Martins Nečass, Džeilens Četfīlds un Džordans Stāls, kamēr uzvaras vārtus papildlaika 23.sekundē guva Džeikobs Slevins.

"Penguins" ar 43 punktiem 33 spēlēs ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, bet "Hurricanes" ar 48 punktiem ir otrie.

Nākamo spēli Pitsburgas komanda aizvadīs 27.decembrī, kad viesos tiksies ar Ņujorkas "Islanders".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu