"VEF Rīga" pievienojas zviedru leģionārs (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Elaiža Klerenss.
Elaiža Klerenss. Foto: https://www.facebook.com/eclarance

Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga" pastiprinājusi sastāvu ar zviedru aizsargu Elaižu Klerensu, informē klubs.

Vienošanās ar 24 gadus veco basketbolistu noslēgta līdz šīs sezonas beigām ar komandas opciju līgumu pagarināt uz vēl vienu gadu.

Iepriekšējā sezonā Klerenss spēlēja Melnkalnes līgas komandā Cetiņes "Lovčen", kuras sastāvā viņam vidēji spēlē bija 19,9 gūtie punkti, 4,1 atlēkusī bumba un 4,9 rezultatīvas piespēles.

Savas profesionālā basketbola gaitas Klerenss sāka 2018. gadā Vācijas Bundeslīgas komandā Frankfurtes "Fraport Skyliners". Tāpat viņš spēlējis arī Osijekas "Vrijednosnice" komandā Horvātijā un Hertogenbosas "Heroes Den Bosch" Nīderlandē.

2018. gadā Klerenss bija Eiropas U-20 čempionāta augstākās divīzijas rezultatīvākais spēlētājs ar caurmērā gūtiem 22,4 punktiem, 6,4 atlēkušajām bumbām un 2,7 rezultatīvām piespēlēm.

"VEF Rīga" ar 12 uzvarām 15 mačos ieņem otro vietu Latvijas - Igaunijas līgas kopvērtējuma tabulā, bet FIBA Čempionu līgas sezona rīdziniekiem ir noslēgusies.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu