Mančestras "United" pagarina līgumus ar četriem futbolistiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Markuss Rešfords
Markuss Rešfords Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Mančestras "United" uz vienu gadu pagarinājis līgumus ar uzbrucēju Markusu Rešfordu, aizsargiem Djogu Dalotu un Lūku Šovu, kā arī pussargu Frederīku Rodrīgisu de Paulu Santusu jeb Fredu, paziņoja komandas galvenais treneris Ēriks ten Hags.

Šiem četriem spēlētājiem līgumi bija līdz šīs sezonas beigām ar opciju pagarināt tos uz vēl vienu gadu, kas arī tika izmantota.

25 gadus vecajam Rešfordam dzimtās Mančestras klubs ir viņa līdz šim vienīgā pieturvieta profesionālajā futbolā, kurā viņš ir kopš 2015. gada. Anglijas izlases uzbrucējs šajā sezonā laukumā devies 20 mačos un guvis deviņus vārtus.

Tikmēr 23 gadus vecais "Porto" audzēknis Dalots "United" pārstāv kopš 2018.gada, šajā laikā vienu sezonu pavadot arī īrē "AC Milan" rindās. Šajā sezonā portugālim 20 spēlēs ir vieni gūti vārti.

Arī 29 gadus vecais Freds "United" sastāvā ir kopš 2018. gada, pirms tam pārstāvot Doneckas "Šahtar" un Portualegri "Internacional". Fredam 2022./2023. gada sezonā aiz muguras 17 spēles, kurās gūti vieni vārti.

Visilgāk Mančestras pirmās komandas sastāvā ir 27 gadus vecais Šovs, kurš "United" rindas papildināja 2014. gadā, pārejot no "Southampton". Angļu aizsargs šosezon piedalījies 16 cīņās.

Ten Haga vadītā komanda pēc 14 spēlēm turnīra tabulā ieņem piekto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu