Avoti: Sabonim rokai nepieciešamas atkārtotas pārbaudes

CopyDraugiem X Whatsapp
Domants Sabonis
Domants Sabonis Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sakramento "Kings" lietuviešu centra spēlētājs Domants Sabonis ir guvis labās rokas savainojumu, un viņam tiks veiktas papildu pārbaudes un ārstēšanas iespēju izvērtēšana, kas palīdzēs noteikt, cik daudz laika basketbolistam būs jāpavada ārpus laukuma, sestdien ESPN liecināja informācijas avoti.

Divkārtējam NBA "Visu zvaigžņu" spēles dalībniekam pēc piektdienas zaudējuma Vašingtonas "Wizards" rentgenā tika konstatēts savainojums un būs jāveic papildu izmeklējumi.

Tiek prognozēts, ka atgriešanās laiks laukumā lielā mērā būs atkarīgs no Saboņa sāpju panesamības vai nepieciešamības ārstēt smagāku savainojumu, avoti pavēstīja ESPN.

Sabonis savainoja roku ceturtajā ceturtdaļā, bet "Kings" zaudēja Wizards ar 111:125.

Sabonis šajā sezonā ir spēlējis lielu lomu "Kings" atdzimšanā, vidēji mačā gūstot 17,9 punktus, izcīnot 12,4 atlēkušās bumbas un sakrājot 6,7 rezultatīvas piespēles.

"Kings" šobrīd Rietumu konferencē ar bilanci 17-14 ieņem sesto pozīciju, par trim uzvarām atpaliekot no pirmajā vietā esošās Denveras "Nuggets".

Sakramento komanda nav iekļuvusi izslēgšanas spēlēs kopš 2005./2006. gada sezonas, kas ar 16 gadiem bez dalības "play-off" ir NBA antirekords.

Līdz šim Sabonis "Kings" rindās ir aizvadījis lielisku sezonu. Viņš ir viens no trim spēlētājiem kopā ar Nikolu Jokiču no "Nuggets" un Janni Adetokunbo, kurš šosezon vidēji mačā ir izcīnījis desmit atlēkušās bumbas un sakrājis piecas rezultatīvas piespēles.

Sabonis ar 23 spēlēm ir līgas līderis sakrātajos "double-double". Viņa kontā šosezon ir trīs spēles ar 20 punktiem, 20 atlēkušajām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm. Tikai Jokičs un Dāvja Bertāna komandasbiedrs Dalasas "Mavericks" Luka Dončičs ir sakrājuši vairāk.

Saboni, kurš bija 2020. un 2021. gada "Visu zvaigžņu spēlē" piedalījās no Indiānas "Pacers" komandas, pagājušā gada februārī "Pacers" aizmainīja uz "Kings".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu