Holanns mačā pret dzimtās pilsētas komandu labo Anglijas premjerlīgas rekordu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Norvēģijas futbola zvaigzne Ērlings Breuts Holanns
Norvēģijas futbola zvaigzne Ērlings Breuts Holanns Foto: AFP/SCANPIX

Norvēģijas futbola zvaigzne Ērlings Breuts Holanns trešdien guva divus vārtus Anglijas premjerlīgas mačā, labojot čempionāta rekordu, vēsta BBC.

Mančestras "City" izbraukumā ar rezultātu 3:1 (1:0) pārspēja Līdsas "United". Pirmā puslaika beigās viesus vadībā izvirzīja spāņu pussargs Rodri.

Spēles 51. un 64. minūtē pēc Anglijas futbolista Džeka Grīliša piespēlēm vārtus guva Holanns, kurš 2000. gadā piedzima Līdsā.

Holanna tēvs Alfijs spēlēja Līdsas "United" no 1997. līdz 2000. gadam, bet pēc tam pārcēlās uz Mančestras "City", kuru viņš pārstāvēja līdz 2003. gadam.

Šosezon premjerlīgā Holanns guvis 20 vārtus 14 mačos. Viņam izdevies visātrāk premjerlīgas vēsturē sasniegt 20 gūto vārtu atzīmi.

Līdz šim rekords piederēja Anglijas futbolistam Kevinam Filipsam, kurš 1999./2000. gada sezonā "Sunderland" sastāvā 20 vārtus guva 21 spēlē.

Šīs sezonas premjerlīgas labāko vārtu guvēju sarakstā Holannam tuvākais sekotājs ar 13 trāpījumiem ir Harijs Keins no Totenhemas "Hotspur".

Premjerlīgas sezonas kopvērtējumā līdere patlaban ir Londonas "Arsenal" ar 40 punktiem 15 spēlēs. Mančestras "City" ir otrajā vietā ar 35 punktiem.

Savukārt ar 15 punktiem Līdsas "United" ieņem 15. vietu 20 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu