Video ⟩ Bertāns veicina "Mavericks" uzvaru pār "Rockets"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā tika pie četriem punktiem, viņa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" gūstot piekto uzvaru pēc kārtas.

"Mavericks" mājas spēlē ar rezultātu 129:114 (36:30, 29:21, 34:28, 30:35) guva panākumu pār Hjūstonas "Rockets", sagādājot viesiem septīto neveiksmi pēdējos astoņos mačos.

Bertāns laukumā bija 16 minūtes un 19 sekundes, kuru laikā grozā meta divus divu punktu metienus, taču četras reizes bija neprecīzs no tālmetienu līnijas. Viņš arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, nopelnīja vienu personīgo piezīmi un noslēdza maču ar +/- rādītāju +2.

Uzvarētāju rindās kārtējo "triple-double" sakrāja Luka Dončičs, kurš izcēlās ar 35 gūtajiem punktiem, 12 bumbām zem groziem un 13 rezultatīvām piespēlēm, kamēr vēl 21 punktu, realizējot piecus no astoņiem trīspunktu metieniem, guva Kristians Vudss.

Hjūstonas vienībā rezultatīvākais ar 23 gūtajiem punktiem bija Džeilens Grīns, 17 punktus un septiņas rezultatīvas piespēles pievienoja Kevins Porters, bet Džabari Smits sakrāja 16 punktus.

"Mavericks" ar 20 uzvarām un 16 neveiksmēm Rietumu konferencē ieņem piekto vietu, kamēr "Rockets" ar bilanci 10-25 atrodas 16. pozīcijā.

Dalasas komanda nākamo maču aizvadīs sestdien, viesojoties pie Sanantonio "Spurs".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu