Ronaldu pamet Eiropas klubu futbolu

CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: dpa/scanpix

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu noslēdzis vienošanos ar Saūda Arābijas Profesionālās līgas klubu "Al Nassr", piektdien pavēstīja komanda.

Noslēgtais līgums būs spēkā līdz 2025. gada jūnijam.

Jau Pasaules kausa finālturnīra laikā izskanēja baumas, ka Ronaldu pēc Mančestras "United" pamešanas varētu pievienoties "Al Nassr", taču pats futbolists tobrīd to noliedza.

37 gadus vecais spēlētājs vēlējās pamest "United" jau pirms 2022./2023. gada sezonas, intervijā ar Pīrsu Morgenu apstiprinot, ka ir noraidījis ienesīgu piedāvājumu no Saūda Arābijas kluba, kā arī minēja, ka nav apmierināts ar savu lomu "United" un attiecībām ar kluba treneri Eriku ten Hagu. Neilgi pēc intervijas arī šķīrās "United" un Ronaldu ceļi.

Pārcelšanās uz Persijas līča valsti var nozīmēt Ronaldu izcilās karjeras Eiropā beigas, kur viņš ir spēlējis "United", Turīnas "Juventus" un Madrides "Real" rindās.

Ronaldu ir "Real" rekordists vārtu gūšanā.

Neviens spēlētājs Čempionu līgā nav guvis vairāk vārtu par Ronaldu, kurš ar 118 vārtiem 194 spēlēs ir arī labākais vārtu guvējs izlašu rindās.

"Al Nassr" komandā spēlē arī Kamerūnas izlases spēlētājs Pasaules kausa turnīrā Vinsents Abubakars un bijušais "Napoli" vārtsargs Davids Ospina.

Ronaldu atgriezās "United" pirms 2021./2022. gada sezonas, taču šosezon nebija izpelnījies jaunā trenera ten Haga uzticību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu